10

Анонимен

преди 6 години

Против!Против поредния опит да се даравят общи пари на шепа хора, които не са се внесли с повече в обществените фондове. Да, децата на убитите на пътя би следвало да имат повече права, от децата на олимпийците. Защото при тях държавата е яко виновна за съдбата им - ни пътищата ни са пътища, нито контролните органи работят. Държавата им е длъжник, точно на тези деца.

9

Анонимен

преди 6 години

А кога ще гласувате от ГЕРБ на второ четене закона за плащане на задължения към общини и държава на граждани,които не можаха да се възползват от компенсациите за многогодишни жил. влогове?Статистиката казва,че са над 55хил.Или те малко тренировки са правили,всеки на раб. си място,за да пълнят с пари ДСК?Като говорите за грижа към хората и някаква справедливост-нека бъде реална,а не само предизборна!

8

65

преди 6 години

Още едно предложение_всички деца на убити от пияни шофьори с помощи ,ама от виновнияА не да си седи в затвора ,да го храним,като вземат от минималната ми заплата.

7

пена

преди 6 години

Понеже анаболисите са по-важни от останалите хора. Направо да им издържаме цялото родословно дърво на тия толкова "полезни" за обществото спортистчета

6

Тато из Правец

преди 6 години

Ако заплащахте подобаващо титлите и медалите,нямаше да има нужда от вашите ала-бала...

5

Анонимен

преди 6 години

за златен олимпийски медал - по 3 минимални заплати МЕСЕЧНО ДО КРАЙ НА ЖИВОТАза сребърен - 90% от горната сума за бронзов - 80 %Тъй като някой имат по повече от 1 медал, то има хора, които ще вземат по 3-4 хиляди месечно. На печелившите честито

4

Момо

преди 6 години

Какви премии? Мислех, че спортистите вземат една премия, а не доживотна такава. Дайте повече информация за тези премии!

3

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът се завръща с ново поколение активни борци!

2

Ози

преди 6 години

Децата на починали олимпийци с премииДецата на живи олимпийци без премииПо-добре мъртъв олимпиец, отколкото жив

1

Анонимен

преди 6 години

давайте направо и за внуците и правнуците и така нататък до 9-то коляно.. За това , че някой бил взел медал и от това да се ползва цялата му рода?! Къде го има това бе?