53

ИВАН

преди 6 години

До ОНЗИ Слави е надеждата?Ако надеждата идва от чалга музиката и откровената пошлост идваща от неговите предавания-,,ега ти надеждата?!?

52

Калоян

преди 6 години

До АнонименТака е. Браво

51

Анонимен

преди 6 години

Румен Радев се превърна във Плевнелиев . Открийте разликите и единия и другия се кланя на фащ , и единия и другия се кланя на ес Няма разлика , само в главите ви е ...изиграха ви Радев е американска жалка ***

50

Тъжно.

преди 6 години

Слави е поредният мошеник и чалга хитрец,осъзнал българската народопсихология. Той прекрасно знае,че *** който го добара ,го лъже и го хваща като риба на ***. Едно от доказателствата е неговият референдум. Болшинството от гласувалите изобщо не бяха наясно и не осъзнаваха за какво точно гласуват. Нашенецът,първо действа,а после мисли. Просто чалгарят ги хвана на бастуна си.Той работи за доживотната власт на банкялията.Всичко е един пореден блъф и измама.

49

ot men da znaete

преди 6 години

Tuka samo pomiqri

48

Калоян

преди 6 години

До 99Браво, много хубав коментар. Поздравления

47

Анонимен

преди 6 години

Ние нямаме президент, а суетен човек, за който единственото значение е РЕЙТИНГЪТ МУ и една клика, която дежурно припява: " единственият достоен български .." За такъв силните могат да анексират територии от слабите, а борбата с корупцията ще се извършва с подчинена нему нова куха структура и на ....хартия най - вече. Та Слави чак сега ли достигна до това прозрение ? Смях....

46

99

преди 6 години

Не е лесно на някои, които до вчера хвалеха Слави за това колко е велик, а днес трябва да го плюят, че говори против президента.

45

ОНЗИ

преди 6 години

Чисто и просто - в тази държава всичко е ТЪПНЯ !!!! СЛАВИ е НАДЕЖДАТА - но с много, много по РАДИКАЛНИ ДЕЙСТВИЯ !!!! В обратния случай нещата изглеждат като в оная приказка "....Ти върви пък аз ще дойда!!!....".

44

Анонимен

преди 6 години

42 Зa сведение родолюбството не е руског.золизaне, в кaквото определено е " възпитaн" Рaдев- грипенa! A борбaтa му с корупциятa се изчерпвa с корупционнaтa схемa зa купувaне нa безполезните в рaмките нa НAТО шведски Грипен, в която схемa зaемa водещa роля. В политическо отношение нa Зaпaд е в пълнa ( де фaкто- де юре) изолaция!

43

Реалист

преди 6 години

Слави трупа актив. Като критикува президента, се надява да привлече тези, които са против БСП, а после ще изкритикува и Бойко Борисов, за да привлече и тези, които са против Бойко Борисов. Реално засега няма за какво да се критикува президента, но кой ти гледа реалността.

42

Анонимен

преди 6 години

товaрищ ниновa aко се докопa до примиерския пост, от кеф ще си зaбие руското знaме между кълките и тaкa ще дефилирa зa ден победой догодинa

41

Анонимен

преди 6 години

Радев е един от най - квалифицираните български военни, а тях ги обучават в родолюбство от малки. Има организационен и административен опит, знае как да се справя с корумпирани *** и му лкипсва толерантност към некадърните и измамниците. Не ме интересува коя партия го е издигнала. Човека е Човек, а не като предния лихмуз или като продажните крадци Бойко, Доган или Костов.

40

Анонимен

преди 6 години

Слави лекето се оля. Едва ли някой ще влезе в неговата партия. Петното, ако не е в затвора, може би.

39

Шеф Петроф

преди 6 години

Нема такова нещастие за българския народ, ако Нинова вземе властта и върне Бъгария за 1 година 2 петилетки назад - нещастие ще е, че ще свърши пармезана, глад, глад, руски глааад

38

PD

преди 6 години

За съжаление, съществуващата система, не генерира на челото на дуржавата водачи, с държавническо мислене, а имитатори, подчинени на едни или други кръжочници. Странно, защото имат подкрепата на по голямата част от суверена, и въпреки това не успяват да надскочат нивото на медийни консултанти. И това е така, защото екипите им са от посредственни партийни функционери, които дори и да получат шанс да водят род и родина, не могат да надскочат нивото на личното, в полза на общото.

37

УВО

преди 6 години

Радев-самолета е само в тежест на българите - милионо харчове народни пари за празни приказки, секретарките му, софри, хотели, кортежи, закривааай! Ще има поне по 50 лева на пенсионер в България, ако Самолета-Радев се закрие!

36

Анонимен

преди 6 години

може всякакъв да е, но е ПРЕЗИДЕНТ и трябва да има уважение към институцията, но чалгаря е свикнал той да казва кой става и кой не в шоуто му, само че е много жалък и мъничък

35

Fadro

преди 6 години

Nema nujda ot tolkova mnogo tejka i mnogobroina centralna bg admin v vampirskata sofia.Ima nujda ot nezavisimi bg finansovi i ikonomicheski regioni.Ima nujda i ot nova stolica, naprimer Sadovo, i bg central palatkov admin.

34

Радев-фигурант

преди 6 години

Радев-зелените чорапи е един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?