10

Анонимен

преди 6 години

Ще ти кажа цената на бежанците-безплатна квартира,ток,вода,газ,обзавеждане,интеграционен курс по немски,здравно обслужване,карта за градски транспорт,фитнес,басейн или аеробика,месечно по 350 евро джобни,а когато дъщеря ми учеше там това всичкото без басейна ми струваше 1000 евро,скъсвахме се да работим със съпруга ми за да завърши,да сега работи и завърши в DE но ние си знаем с цената на какво,а тези нашественици нямат и намерение някога да работят!

9

Анонимен

преди 6 години

Германците са болни на тема демокрация,имат комплекси за вина от войната и това се насажда на децата от детската градина,зет ми като дойде тук храни бездомните кучета и котки и пазарува на бабите просякини пред суперите ,а самият той бачка по 12 часа на ден!стига с тази взаимопомощ ,никой на никой не е длъжен ,сега цялото население на Африка ли трябва да приберем за да го храним?

8

Анонимен

преди 6 години

8, СПОРЕД ТВОИТЕ РАЗБИРАНИЯ САМО СЕВЕРНА КОРЕЯ ЛИ ПОКРИВАТ ТВОИТЕ СХВАЩАНИЯ ЗА ПЪЛНА ДЕМОКРАЦИЯ!?

7

Анонимен

преди 6 години

tova ne e demokraciq

6

Циник

преди 6 години

Сегашната Arbeitsministerin Андрея Налис е немски вариянт на нашия СърГей Стани-шеф , на крехките 47 години - няма един ден трудов стаж...примери като нея с лопата да ги ринеш! 1 мандат в Бундестага - сигурна пенсия от 4000?! Управлява ни особена прослойка от мързеливци "стани мама политик, та да не работиш!" С огромни заплати , и милион привилегии тези не знаят какво е да си безработен след 40 , и да се чудиш как да свържеш 2та края! Илюзията демокрация...в пълната и пищност и красота!

5

Анонимен

преди 6 години

Нямам идея каква точно е цената на германската демокрация, но знам, че част от нея е българската икономика.

4

Анонимен

преди 6 години

Не е много, като се има предвид, че за бежанците до сега са изръсили с 15-20милярда евро, и още много повече за напред, ще трябва да отпускат.

3

шопско

преди 6 години

те това е германия.покажете статистика и интегрални системи до сега колко са били разходите.меркел е на власт 12 години и нека започнат коментарите.

2

Анонимен

преди 6 години

ГМО-вюрсчета със задокеанска царевица и соя, за да е всичко мултикултурно. Безалкохолна бира с чипс от картофи дето стават само за тенис на корд и много други предимства на съвременната цивилизация. Повече работа, за да може да изплащат помощи на бежанците....

1

Анонимен

преди 6 години

Кажете цената на "бежанците" ?