22

ДемокраВия

преди 6 години

Мда, дълъг е списъка (този е непълен) на получилите *помощ* от краварите и тъжна е съдбата им. С какво може да ти помогне един мародер освен да ти резне кратуната... Пък ако сам не се сещаш, той ще те подсети, че ти е време

21

История даге

преди 6 години

Арабите ще плащат дълго предаделството срещу Оттоманците и Немците в Първата световна война...Бяха храненичето на Османците обединени и силни,но се вързаха на думите на един Проповедник имам Хюсейн-вербуван от един шпионин от Британия, че ще получат огромно кралство.Нападнаха турските и немски войски избиха 4 милиона турци .Получиха дървото...

20

Идеалист

преди 6 години

Този народ от 35 милиона, които са наследници на древните медийци, имат право на държава. Време е да се заличат неправдите на кроените граници в началото миналия век от тогавашните Велики сили. Тези сили доведоха и ПСВ и после подписвайки несправедливия Ньойски договор, заложиха причините за ВСВ. Същите разрушиха Ирак, Либия, малко засегнаха Египет и слава на Русия, че успяха да разсипят и Сирия. Не са нито по-умни от другите народи, нито по способни, просто са по-агресивни и алчни.

19

bluesky1

преди 6 години

След ал кайда и идил, Кюрдите са новите пионки на САЩ и Израел в Сирия и Ирак.... А относно написаното в статията, що сте пропуснали в раздела за Либия да напишете, че ислямистите взеха властта в страната след инсценирана "революция" срещу Кадафи и против волята на народа като цяло, който подкрепяше лидера си...., а ислямистите взеха властта след масирана военна подкрепа на САЩ, Франция и ЮК...Факт!

18

Анонимен

преди 6 години

САДДАМ И КАДАФИ ДЪРЖАХА ЗДРАВО ЮЗДИТЕ И НАРОДИТЕ ИМ ЖИВЕЕХА ДОБРЕ.-НАМЕСИХА СЕ ЗЛИТЕ СИЛИ ОТ САЩ И СЛЕД ТЯХ САМО КРЪВ И СЪЛЗИ!Но ще им дойде и на тях коледата.

17

Анонимен

преди 6 години

KYURDITE SA KATO PLATENI K..VIV MOMENTA AMERIKANCITE GI IZPOLZVAT ZADA OGRABQT PETROLA V MUSUL I KERKYUK SLED KOETO 6TE GI IZHVARLQT KATO MRA..I KU..VIV TOZI REGION NQMA KAK V REALEN SMISAL DA SA6TESTVUVA DARJAVA OBGRADENA OT VRAGOVE, NQMA KAK DA IMA VNOS I IZNOS, NQMA OT KADE DA IZNASQT PETROLA.... TAKAVA DARJAVA NE BI MOGLA DA SA6TESTVUVA I EDNA GODINA DAJENO NE6TO NQKOI PUBERI TUK SA SE RAZVALNUVALI ZA TAY NARE4ENIQ IZMISLEN kyurdistan :))))

16

До 16 Анонимен

преди 6 години

Не завиждам на *** и беден народ!!

15

Анонимен

преди 6 години

До А такаПpoст си ти. Може само да завиждаме на народ като Кюрдите. Ако бяхме като тях , България нямаше да е васал ту на Русия ту на САЩ.

14

А така

преди 6 години

Кюрдите сами няма как да оцелеят защото по прости като ***.За инфо да се знае че 70% от хр.стоки и лекарствата в Ирак идат от Турция.Миналата седмица бях до гр.Едирне и в МОЛ/Едирне българите пазаруваха като луди.Нашите бедни сънародници от Бг-то ядат и пазаруват като за последно.

13

Анонимен

преди 6 години

Свобода за Кюрдистан !!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Коф е тоа офчарин на фототу.

11

Анонимен

преди 6 години

Абе кво стана с Косово бе. Нищо не пишете. Там сепаратисти ли бяха или борци за свобода.

10

Анонимен

преди 6 години

Давайте Кюрди, занимавайте турците, защото ако няма какво да правят ще тръгнат към нас. Поненякаква отсрочка да имаме.

9

шматка

преди 6 години

Ердоган заповядал Истамбул да е новата столица на Турция защото Анкара щяла да остане в пределите на Кюрдистан.

8

Янко

преди 6 години

Безсрамни плагиати!Източник: Хамза Хендауи, Франс прес, Редактор: Надежда Неменски

7

Анонимен

преди 6 години

Чел съм показанията на агента на ЦРУ разпитвал Саддам. Саддам в прав текст му заявява, че е лесно да го съдиш отстрани, но реално САЩ си нямат представа какво е да управляваш Ирак и ще се провалят с гръм и трясък. Саддам Хюсеин беше прав, признава американеца 10 години след смъртта на Саддам. По-интересен момент е докладът на агента пред Буш, когато му казва, че Саддам е изключително харизматичен и самокритичен, описание, което не се харесало на Буш, на него му трябвал образ на демон.

6

Анонимен

преди 6 години

"Кюрдите вече на практика имат отделно управление в автономната си област в Северен Ирак, която бе установена след войната в Залива от 1990 г. и официално утвърдена след воденото от САЩ нахлуване през 2003 година."Войната в Залива 1990-та, втората война през 2003-та... Нещо ми се набива постоянно на очи, кой ли стартира и двете войни... а, да- САЩ. Интересно е как там, където стъпи САЩ започва сепаратизъм, а за виновни се посочват други фактори.

5

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите ако имат акъл ще направят сделка с Асад и Иран. Уви, никой не ги пита, и техните лидери са същия *** както навсякъде другаде. И на края кюрдите няма да се отцепят, а ще им го нацепят, защото ФАЩ ще ползва тях след като другите им пионки в близкия изток се провалиха.

4

Анонимен

преди 6 години

Утре и руснаците може да поискат независимост от Кремъл

3

Анонимен

преди 6 години

Държава да но под влиянието на САЩ,иначе за какво ще им е руска коочина,те и Северна Корея имат държава ама сеедно нямат,и Куба и Венецуела.