37

Анонимен

преди 6 години

Това ако се случи в САЩ, сега щеше да има над 20 трупа, ама ние в ЕС сме много хуманни и сме солидарни с престъпниците, защото те са ни много ценни и си ги пазим.

36

месара

преди 6 години

е що във въздуха е стрелял ...... ?! до колкото знам , по света , който посегне на полицай пада на земята с олово в главата .

35

Анонимен

преди 6 години

До анонимко

34

Анонимен

преди 6 години

Това племе разбира само от от силови методи. Те са страхливи, соловите акции не са им по вкуса, затова се събират в глутници! Винаги носят винкели и други железа, колове, понякога брадви и ножове. Винаги носят камъни. Това ги прави много опасни! Полицията и жандармерията трябва при случаи на опасност да използват бойни патрони! Не е необходимо да стрелят за убiване - да стрелят в краката -. това ще ги накара да бягат!

33

Или - или

преди 6 години

Да е стрелял на месо.Щяхме да го предложим за мъж на годината.Едни същества трябва или да се научат да живеят според човешките закони, или да си търсят друга държава!

32

анонимко

преди 6 години

Как при наличие на закана за убийство към орган на държавната власт,ги разследват за хулиганство,с евентуална глоба?

31

Joko

преди 6 години

Ако беше в Америка, полицията щеше да стремя на месо....

30

ГАДОРЯН

преди 6 години

Що във въздуха?! ;)))

29

кашо

преди 6 години

Е нали се учим от американския модел от западни стандарти от правилата на ЕС. е не трябваше ли не във въздуха а ниско долу първи път. А после право в целта за какво стрелят по мишени по добре да се учат свадбарската- е кога амерички полицай ще допусне това - никога

28

Ебаси простотията

преди 6 години

Вместо да е обратното...

27

Тато из Правец

преди 6 години

Какви глоби ,бе !!! Те нападат униформени,вие -глоби !!! Разстрел за ***,разстрел!

26

Анонимен

преди 6 години

Ромите не правят голяма разлика между полиция и обикновени граждани. Това не е до закони, защото властимащите нямат интерес, до принципи е. Трябва да се свери в кои райони положението е вече прекалено напечено и да се подпомагат всячески обикновените хора, които живеят там. Но системата позволява твърде малко в тази насока, защото, особено в София, все "няма време".

25

Мен

преди 6 години

Поправете закона,застреляйте,не знам-може би 10 ще свърши работа на първо време и обратно в катуните както ги държеше Живков.Иначе е време да се върнат скиновете...

24

учителката й

преди 6 години

Какво означава "самокатастрофирали", моля!?

23

Анонимен

преди 6 години

А защо полицаят е стрелял във въздуха? Я *** да питат братята си от Румъния какво щеше да им се случи ако блъскат румънски полицай. Пък нашите политици да почерпят от опита в северната съседка.О, ама аз съвсем забравих - то индианците са основния електорат на червено- лилаво-синята партокрация. Те имат само права, задължения нямат. По-голямо извращение на демокрацията отколкото в България, няма по света.

22

Пример за ЕС държава

преди 6 години

БЪЛХАРСКА МУ РАБОТА..

21

Един от стадото

преди 6 години

Жалко за момчетата, сега като се влкючи БХК с парите от европата, а момчетата ще трябва САМИ ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ В СЪДА.А ***т.е. като се появат в съда СКРОМНИ, СРАМЕЖЛИВИ, И ИЗКЪПАНИ А ДО ТЯХ НАКОЙ МАСТИТ АДВОКАТ ПЛАТЕН ОТ НПО ИЛИ БХК, ще излезе накрая, че момчетата са виновни.ЖАЛКО, ЖАЛКО, ТАКА Е В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ.ПОСЛЕ НЕ СЕ СЪРДЕТЕ НА ПОЛИЦАЙЧЕТАТА ЧЕ СА НАПУСНАЛИ И СА МИНАЛИ ОТ ДРУГАТА СТРАНА. ТАМ НЯМА НЯКАКВИ О. Р. К. И. ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С ТЯХ.ЖАЛКООО , МНОГО ЖАЛКО .Я МИ КАЖЕТЕ ТОВА АКО СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛО В САЩ, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ЮАР, ИЗРАЕЛ И ДРУГИ СТРАНИ. ДАЛИ ТАКА Щ

20

Недоволен

преди 6 години

Бай Иване,Седя си с клиенти на кафе в Плевен преди половин час. Чужденци. Пред нас минава с класа 92. Отворен прозорец. Ненормални ритми. Тъмен събрат и на ръката извадена от прозореца се показало бяло пухкаво куче с розова панделка.Как би коментирал ситуацията?

19

Анонимен

преди 6 години

Време беше, малко всички Полицаи да видят кого пазят и кого толерират 25 години!Сега си патят от същите тези!Остана сега някой съдия и политик да си изпати и може да се хванат всички в ръце, че за 50лв на 4 години тоя "глас" не си струва!

18

санкциите ?????

преди 6 години

предполага се,че сега полицаите ще трябва да доплатят недоплатеното от колата.