278

Анонимен

преди 6 години

Какви доволни има освен тези които са във връзка с тяхното кръгче и лапат парите от проектите.Мафията герб начело със борисов и цветанов заробиха народа и продадоха България.

277

Анонимен

преди 6 години

Много къса памет имат някои хора мутрата дойде на власт с обещание да се прибори с корупцията и контрабандата , гола вода е аз ще направя пет пъти повече магистрала но ще ви Лиша от доста работи

276

Анонимен

преди 6 години

Бойко е добър политик и държавник

275

Анонимен

преди 6 години

Бойко наистина направи пове4е километри магистрален път от колкото има да кажем в страна като русия ФАКТ

274

Я гледай....

преди 6 години

До Дръндер 310 Умирай спокойно от смях.Няма да те спираме.

273

До 295

преди 6 години

Хахахахаха и ти ме размя. Разбира се пак се краде, но не и с тези мащаби? Абе ти акъл имаш ли? Хахахахахахахахахахахахахахахаха. А кой краде сега със санирането и прочее? А?

272

Дръндер

преди 6 години

Хахахахахахахаха. Не мога ще умра от смях! Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха! Само като чета заглавието и умирам от смях!

271

Така е

преди 6 години

Най- после случихме на премиер, любимец на народа.Така ли е ? Така е ....

270

ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ТЪПИ

преди 6 години

ДОБРЕ СИ Е СВЪРШИЛА РАБОТАТА АЛФА РИСЪРЧ СЛУГИНЯТА. ДОБРЕ СИ ЗАРАБОТВА ЗА ГОЛЕМИТЕ ПАРИ, КОИТО Й ПЛАЩАМЕ. ЩОТО БОКО ПЛАЩА С НАШИТЕ ПАРИ, ЗА ДА НИ МАМЯТ, ОГРАБВАТ И МАНИПУЛИРАТ. ПРОКЛЕТНИЦИ, ДАНО ***.

269

Мартин

преди 6 години

Огледайте се,поемете дълбоко въздъх,изключете шумът на медийте и социалните мрежи и може би ще забележите къде живеете и най-вече с кого живеете.Държава от намръщени,болни,възрастни хора,които отдавна са развели бялото знаме и са се отказали от мечти и цели.Останалите извън тази група са усмихнати и самодоволни от това,че са сред малцината ползващи материални блага,но не осъзнават,че това не са блага,а привилегии раздадени от господарите за послушание!Къде тък виждате независими и щастливи хора

268

П.Петров

преди 6 години

Лошото е, че вероятно е истина. На българите им харесва да имат доход десет пъти по-нисък от средно европейския, харесва им цените да са колкото европейските и дори по-високи, но затова пък за по-некачествени стоки, харесва им да носят дрехи втора употреба, да карат коли втора употреба и да живеят по-зле от страни в третия свят. Харесва им престъпниците да са на свобода, измамници и крадци да ги обират, харесва им инвестициите да намаляват, политиците, съдиите,полицаите да са корумпирани.

267

ЕДВА ЛИ

преди 6 години

Борисов няма алтернатива..........................................ГРОБИЩАТА СА ПЪЛНИ С НЕЗАМЕНИМИ ХОРА.

266

Анонимен

преди 6 години

NAI GOLQMATA LUJA NA SVETA NIKOI NE GO ISKA MUXALOBOIKO

265

Анонимен

преди 6 години

Икономически растеж , пълни глупости , последни сме в ес , хората гинат като мухи, всичко се вдига само доходите на хората не.

264

Анонимен

преди 6 години

Аз май живея в друга България

263

ЧЕСТИТ 1-ВИ АПРИЛ

преди 6 години

Искрено ме разсмя този анекдот - статийка..... Чувствам се специален, че толкова внимание и талант е вложен. И сърце - журналистко като дупе на голям пръдливко! Честит 1-ви април скъпи сънародници!

262

Анонимен

преди 6 години

ДОЛНА ЛЪЖА

261

Зозо

преди 6 години

Важното е да има глад и лабут за ***! Айде, че почва Б. Дортмунд - Р. Мадрид. Сложил съм богата софра /с пари от санирането/. Hala Madrid...

260

Анонимен

преди 6 години

289 Aлооо, тaзи прословутa рaзликa в зaплaтите София- провинция не е от вчерa или оня ден. Тaзи рaзликa я имaше и преди 2012, 2010, 1999 и т.н. Трябвa дa си пълен ***, зa дa мислиш, че Боко я е " сътворил". Истинaтa е, че Борисов със всичките си кусури, все пaк понaмaли бяснaтa крaжбa, която се вихреше в губерниятa от 89 г. нaсaм. Рaзбирa се и сегa се крaде, но не в тия промишлени мaщaби, нa които сaмо комунистите сa способни, с верните си ченгетa- пaтерици от Сдс и реинкaрнaциите му

259

Анонимен

преди 6 години

Гьобелс може само до ви завижда!