5

Анонимен

преди 6 години

POLUCAVAT PO 10 000 LV. I PAK SA NEDOVOLNI.TEZI NEKADARNIZI NAPRAVO NA TERMINALITE 1 I 2.PAKISTANZITE I INDIIZIOTE LEKUVAT KACESTVENO POLOVIN BELIKOBRITANIA.

4

Анонимен

преди 6 години

Лекарите от Пирогов са в огромната си част са нещастници.

3

Лекарите 2

преди 6 години

В същото време от ЛС направиха много тревожно за пациентите предложение. Да се правят Черни списъци за пациенти. Нещо в което се съмнявах от доста време, но неофициално. Съвсем случайно разбрах, че ЕГН-то ми е било давано на лекари от домоуправител - лекар, който има частна клиника, срещу която целият блок писа жалби.По този начин колегите им под различен претекст могат да откажат лечение на пациент, да злоупотребят с данни и т.н.. Пациенти внимавайте, действат като организирана престъпна група

2

Лекарите

преди 6 години

От Лекар до "докторче" има огромна разлика. В Пирогов с близка срещнахме прекрасен възрастен лекар с побелели коси, на първи етаж, приемните - Човек. В същото време 50 - год. му колега - уролог висок и пълен, със златни ланци не отваряше 15 мин. вратата щото излязоха със сестрата рошави от кабинета. ДП-то ми е Човек, също.Но за жалост, старата генерация си отива - Чирков,Пфилос Кръстинова, Василева, Попова и остават търговците. Кога БГ ще направи голяма многопрофилна национална педиатрия в С-я?

1

Лекарите

преди 6 години

Се превърнаха в търговци с нашето здраве. Само за пари реват,а пренебрежението им към пациентите с направления е очевадно. Лъжат,че направленията им са изчерпани и принуждават болните да си плащат за всичко.Ако държавата осигурява на българите живот като на бели хора,никой няма да бъде против да си плати. Сега,ако нямаш пари- умираш. Всичко трябва да ни е по западен образец,само заплатите- НЕ!