53

Виктория

преди 6 години

От както има еколози в България и НПО-та на всякакви зелени, може ли някой да ми каже какво точно са свършили за природата ни. Можем лесно да проследим колко милиони са били налети от държавните пари в тези организации, но за тези пари няма никаква свършена работа. Реално тяхната дейност е само унищожаване на всичко.

52

Анонимен

преди 6 години

Много "високо" ниво журналистика, евала!

51

Симо

преди 6 години

Нагли твари и това си е!

50

Конферансието

преди 6 години

Внимание, внимание!Първо място в конкурса "Куха Лейка на Годината" печелииии......Камелия Цветановааа!Честито!Следващият път препишете материл от таблото в КАТ, поне ще е достоверен!

49

On

преди 6 години

Къде на Корал има вода и ток бе въшкари????

48

Коралец

преди 6 години

Направо не проумявам...само хората, които не са посещавали това място, могат да изразяват негативизми и пишат глупости...Прочетете : burgas-podlupa/скромно-а-притежава-ли-кметът-на-бургас-400-декара-отстрани-на-плажкоралИ това avantage.bg/река-караагач-като-какао-бийч-но-от-фек/ и тогава обяснявайте...какво е положението на Корал....Бях от потървепшите с многобройните ....измислени акции -- не е приятно да си на почивка и в постоянен стрес.

47

Павел

преди 6 години

Днес до скоро ви подозирах че сте платени, но сега съм сигурен срам срам.

46

Бимбо

преди 6 години

те нашите са минали покрай еколози ама айде....

45

Лайномет

преди 6 години

Такива статии с някой бил чул някъде било имало поръчка, някой бил взел а друг бил дал се четат от хората?!?!? Не се учудвам че нивото на журналистиката ни е такава ... каквито списателите на такива бълвочи, такива и читателите. Фекалийте са в главите ви за ваша жалот!

44

ками ками

преди 6 години

Вземи пийни и ти една студена водица... Както в други коментари бе споменато - търг е имало, и е бил спечелен. Пък за ЛЮБОПИТНОТО, че за този плаж имало повече пари можеш да попиташ хората които са разписали търга. ПРИМЕРНО.А за фекалите във водата... в морето влизали ли сте? особено като е 27градуса вътре... От години решението на проблема с отпадните води е ПО-ДЪЛГА заустваща тръба..Ако не го четях този сайт да се посмея сутрин щеше да ме откаже тази статия :D

43

Велина

преди 6 години

До Емакой госпожо? има търг, спечелен от организация, която не си е сложила печалба защото не го прави за печалба. Виждали ли сте тези постове? С рампи единствените по бг черноморие за да слизат спасителите по-бързо при нужда. Всеки ден виждах спасителите как идват сутрин в 9 и си тръгваха в 18ч. Толкова изрядно охраняван плаж, не съм виждала, а плувах почти всеки ден, всеки след 2-ра шамандура беше извикван, а собствениците на джетовете бяха бясни защото на този плаж нямаха достъп до брега

42

Анонимен

преди 6 години

До КратунЕ нали всички плажъващи видяхме. Не само, че е изпълнено, а и такива постове и спасители и оборудване и табели и внимание нямаше никъде...обикновени нещастници са тези, които не могат да се съберат в кожата си, че някой реално е свършил работа, а не е играл с поставено лице. Да ти е жал.

41

Раши

преди 6 години

До zeleno choveche MНе мога да проумея какво е общото между "Да опазим плаж Корал" и самоинициативните действия на разни фейсбук групи, относно спасяване на улични котета?! И заради съществуването на подобни групи, вие сте склонен да повярвате на тази измислена статия и да се нахвърлите срещу едни хора, на които наистина им пука да остане поне малко небетонирана територия по морето?!

40

Рашко

преди 6 години

До zeleno choveche Mможе ли да предоставите малко факти - кои организации, имена на въпросните шефове, къде живеят по принцип, вие от къде разполагате с информация, колко време прекарват сред природата? Първо ФАКТИте и после плюването! И кое точно ми е НЕкултурното?!П.С. А да си отговаряте сам на коментарите е жалко и смешно.

39

Кратун

преди 6 години

Драскачката внушава нещо непочтено използвайки жаргонното "прибрали", но както разбирам от несвързано нахвърляните обвинения, имало е търг, фирма го е спечелила съвсем редовно. Та, последно, изпълнена ли е поръчката (осигурени спасители) или не? Защото ако е изпълнена, какво означава "прибрали" освен гнусни инсинуации? Ако само един е хванал разстройство там, това е добре, защото на Сл. Бряг са стотици...

38

Раши

преди 6 години

До zeleno choveche Mако с такова доверие поглъщате всички фекалии, които Ви поднасят, разбирам защо сте останал неграмотен!

37

Ема

преди 6 години

пълнят си джобчетата, а после се правят на жертви. класици

36

Таню

преди 6 години

Леле...Нямам думи!!!Тоя патетичен пaсквил, коя дребна душица го съчини, че много жaлък... Камилио, надали си ти, прекалено лишено е от граматически грешки!!!За общо около 30 дена диво къмпиране на "Корал" видях следното - за пръв път, но активно работещи спасителни пунктове. Министерски идеоти, които пренебрегнаха мотото "Не закачай голи хора, че не знаеш какви костюми носят!", заради което си изпатиха. Добре уредени къмпинги в близост. Имаше и ***, след тях съм чистил. Обикновено, местни

35

Анонимен

преди 6 години

Виждам че тук форума е налазен от фанатизирани зелени човечета, на които не им пука за никой и нищо, освен да се наплюскат, напият, дрогират и освинят. Не стига че трябва да им търпим простотията, но тези диворастящи елементи смятат и че трябва да ги отглеждаме.

34

ЕкоТалибан

преди 6 години

Ще повярвам на екоталибаните, когато ги видя да засадят първото си дърво.Досега с нищо не са показали, че са нещо по различно от едни кресливи платени ***. Всичките им действия се свеждат до това да пишат жалби и да завеждат дела в съда.Няма разлика с която и да адвокатска кантора.