13

Децата са МЪНИНКИ,

преди 6 години

но вече знаят, че татко и мама си правят каквото щат, например, прекарват незаконно кабел да крадат електричество.Децата вече знаят още две неща. Няма да останат на улицата, защото работещите будали ще осигурят издръжката им в социален дом. Знаят и това , че будалите се чувстват задължени да им ремонтират дома и да им подарят всичко, което им е нужно.Но в материала не е казано дали мама и татко имат поне един работен ден и дали някога са платили поне 1 лев данъци. Шест деца обаче са направили!

12

Кумчо Вълчо

преди 6 години

Инсталации не горят защото са стари,а защото са неправилно свързани...плюс..минус...земя...усуквания без изолация...хората са измислили клеми изолиращи материали.....прости правила,които ако се съблюдават няма да има проблеми мн дълго време...

11

Анонимен

преди 6 години

Никаква помощ за тези. Само смучат от държавата.

10

Анонимен

преди 6 години

Във фаталната съботна вечер децата били сами. По-големите от тях се приготвяли да ходят на събор в съседното село................Бащата и майката били на гости някъде и ги оставили сами......................шестте им деца. Три от тях всъщност живеят постоянно в социални домове................... и в 22 часа децата тръгват сами на събор в СЪСЕДНО село .....??????????????????

9

Анонимен

преди 6 години

Браво бе, направили 6 деца, три от които са по домове, оставят ги сами и ходят по гости, а хората им събират пари и им правят ремонт....

8

наблюдател

преди 6 години

Да се сезират компетентните органи и да се установи дали става дума за кражба на ток. Защото тоз се включил, оня се включил нелегално и накрая виждате какви са сметките и цената на тока.

7

Анонимен

преди 6 години

Продължавайте да им събирате пари и да им строите къщи, а те защо да пазят- да не са се изгърбили от работа за тези придобивки?? Аз работя на 2 места и пак не мога да събера пари за елементарен ремонт вкъщи, но не се оплаквам и не се размножавам като....и не съм си оставил децата по домове.

6

Анонимен

преди 6 години

Не може в къща изключена от ел. мрежата да стане късо съединение... За следващия ремонт да си изкарат пари сами, тогава ще пазят повече.

5

Анонимен

преди 6 години

Огнеборците на място преценили, че пожарът е възникнал от късо съединение в ел. инсталацията. Това е и основната версия за повторния пожар, но тъй като обаче инсталацията била съвсем нова, подозренията паднали върху нелегално прекаран кабел към бойлера.

4

Анонимен

преди 6 години

Не да критикувам, но уж още се работело в къщата а късо съединение, не е ли бил спрян тока след като се е работело по инсталацията.И тях не ги ли пратиха при роднини явно докато им ремонтироха къщата с чужди пари , нямаше да е зле да ги бяха ограмотили малко, къде да пипат и къде не .

3

LOL

преди 6 години

На прага на зимата: Семейство с 6 сеца отново без дом!nemerete greshkata, panelni talasumi

2

Калина

преди 6 години

Днес бг, Камче, до късно ли пихте - очичките ви се затварят, гледам. Вземете 6 - те Сеца да оправите на Деца, че ми е мъка да ви гледам усилията да се правите на журналисти!Едно време, във времена на соца, за една грешна буква - уволнение.Но тогава бяга гадни времена - нямахме евроатлантически ценности.

1

Циник

преди 6 години

България изпрати 3 000 000 $ безвъзмездна помощ на Сирия....тези ще се оправят сами!Не са бежанци...па и зимата ще е мека!