8

муспи

преди 6 години

Явно превъзходство на нашия ББ пред тази амортизирана баба - в интелект и в мускулатура. Само едно пречи - Бойко не обича парите! Не случайно Синедриона му е дал кода БББIIIБ - Български цар Бойко Борисофф III Безсребърникът. Безсребърник, защото когато подарил златното находище на Синедриона, не приел от лакейство полагаемите му се 20 сребълника?!

7

Пенемюнде

преди 6 години

Нека пуснат още "бежанци" в Германия и да им угаждат всячески с парите на данъкоплатците, пък да видим дали няма да ги сполетят предсрочни избори и победа на Алтернатива за Германия!Но ако с разни щмекерии успеят да се задържат до момента, когато "бежанците" получат избирателни права, не знам дали няма да ги сполети участта на Франция.Как е опропастена тази страна може да прецени само онзи, който е живял във Франция преди времето на Митеран.

6

Анонимен

преди 6 години

АКО КАТАЛУНИЯ И ШОТЛАНДИЯ УСПЕЯТ ДА СЕ ОТКОПЧАТ ОТ ОТРОВНАТА ПРЕГРЪДКА, ЩЕ ПОЩУРЕЯТ БАВАРИЯ И СЕВЕРНА ИТАЛИЯ.

5

NSDAP

преди 6 години

От 7 години съм в Мюнхен и Консул не съм видял. Те са някакви митологични фигури. Трябва да бъде закрито това недоразумение Българско Консулство в München. Не работят както трябва, трябва някакъв документ, примерно л. к. , ааа трябва да чакаш поне 3 месеца термин и докато я върнат още поне 2 месеца. Баси и тръгнала да дава анализи за теми, по които не разбира.

4

Анонимен

преди 6 години

aбе чудя се зaщо когaто иде реч зa Зaпaдa изобщо, плюете и кое е прaво и кое НЕ. Сегa нее едно бaйтошовското ви време, пaртийците дa щъкaте нa зaпaд, a остaнaлите дa орaт в концлaгерa Нрб. От другa стрaнa стaтиятa, aко кaсaе русия, нaдявaте розовите очилa и хвaлебствиятa многокрaтно нaдминaвaт реaлнaтa кaртинкa. Къде е обективносттa тукa бе другaре, мaй и сегa си е в силa идиотизъмa от преди 89 г.: Не гледaй кaкво прaвя, слушaй ме кво ти говоря...

3

luckyman

преди 6 години

Опасност имаше, има и ще има откъм Меркел! Защо не се дамгосва тя, а тези, които дръзнаха да са опозоция? Въпреки гоненията, цензурата, забраните, манипулациите сатанизирането им в медиите! И то, само, защото се осмеляват да защитят правото на съществуване на семействата, дома си, народа си и религията си!

2

Анонимен

преди 6 години

Не знам каква алтернатива ще предложат на Германия след като 20 млн.са чужденци,по фирмите 50% персоналът е от чужбина,в училищата почти няма германчета......просто няма алтернатива! Освен само да намалят достъпа на бежанци от третия свят.

1

Циник

преди 6 години

Консула ни в Мюнхен...в кой стъклен замък си пие абсента? За това ли му плащат? Да лъже като калайджия!Навремето имах папагал - беше около 20 пъти по-убедителен!Нямали платформа - да ми се обади - аз ще му я дам - ако има проблеми с немския...ще му я преведа....безплатно!Консул - посмешище!