9

Анонимен

преди 6 години

Назобените рускини ... всички знаем за руските успехи с дрогата.

8

Анонимен

преди 6 години

Е.аси майката, само ***, във всяка секция, на всеки сайт. То няма смисъл да се пише вече, само посредственост.

7

Анонимен

преди 6 години

До 4 То се вижда пак кой е страхливият АНОНИМНИК. Ти така анонимно ще си и отидеш, без да е жал на някой. А това с тоалетната - погледай още американски филми - може и на някой от тях да ти дойде настроението при такава сцена. А колкото за анонимника - не съм аз - аз съм си писал името, за разлика от теб!

6

Анонимен

преди 6 години

Ами това не е като Плевела да води хибридна война срещу Русия.Рускините показаха, че са класи над родните кифлички.То тая работа не е като оная.

5

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха, лъвици, ще умра от смях. Кой умен гений го измисли това.

4

до Костов

преди 6 години

В реалността обаче на такива анонимни мишлета като тебе им тикам главиците в тоалетната, а те се молят като женички за жалкия си животец, цър цър цър.

3

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

Браво на лъвиците, много добро представяне. Важното е, че отстранихме турция, хи-хи-хиДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

2

Костов

преди 6 години

А ти защо си АНОНИМЕН, бе драги??? Защото те е страх да ти видат името като един мразещ всичко българско??? Ти гледа ли мача изобщо??? Видя ли как се борят жените??? А ти самият какви "подвизи" в спорта имаш, освен вдигането на чашата с ракия, вино или бира, бе кьопек??? Да, наистина теб трябва някой да те "закрие" както ти казваш, като ти натика муцуната в калта!

1

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че ще отстъпят. Щото не стават за нищо, точно както и жалката ни нацийка, винаги последни, винаги на дъното, в калта, в тинята.Закривай!