114

Анонимен

преди 6 години

Само не мога да разбера защо АзГ са екстремисти? Да вкараш няколко милиона имигранти от третия свят които колят, изнадилват и се самовзривяват не е ли по ексремистко????

113

Анонимен

преди 6 години

много си повярва...а колко е далече от половината германци

112

Тихомир Томов

преди 6 години

Скоро и навсякъде в Европа ...........1488 !

111

факти-интереси

преди 6 години

Америка за да излезе от кризата, предизвика световна война - даде им оръжие!Франция дължеше на Америка 1 млд. тогавашни долари и ако загубеше войната-лошо!Затова САЩ се включи във ПСВ!

110

Анонимен

преди 6 години

Но всички някакси много удобно забравяте че корена на проблема са войните и беднотията в тези държави наложени главно от САЩ и Израел, цивилизованите във вашите очи държави. За да излекувате една болест трябва да отстраните причината за болеста а не да се мъчите да лекувате само симптомите.

109

Анонимен

преди 6 години

в крайна сметка свободата за една определа група, в която има хора, които са дошли, защото си мислят, че тук ще си правят всичко, което им хрумне и че законите не важат за тях, и някой им е длъжен да ги издъжа въпреки престъпленията, ограничава и отнема свободата на всички останали в държавата, която ги е приела. това не е нормална посока на развитие. в един момент ще се наложи промяната, няма начин.

108

До 84 и 85

преди 6 години

Като нямате аргументи, и прехвърляте разговора на лична основа. Тук никой не ти говори за омряза. Когато лъвът разкъсва хиената, която краде плячката му, от омраза ли го прави? Когато вълка прегризе гърлото на сърната, от омраза ли е? А теб, като те нападне подивяло куче, ти се защитаваш, но от омраза ли е? Не, инстинкти. Да оцелееш, да се самосъхраниш, да се размножиш. Това ни движи. Европа не е Америка, нито Австралия, защото Европа е център на бялата цивилизация. Всичко значимо е оттук.

107

Анонимен

преди 6 години

нацистко е когато гражданите нямат алтернатива, която да приземи самозабравилите се крещящи за свобода и права, но в мислите си тайно копнеещи за обратното.

106

Анонимен

преди 6 години

на еурогейските психари не им се нрави, някой да им противоречи, свободията, не е свобода.

105

анонимен

преди 6 години

алтернатива за германия да заведе дело веднага срещу меркел за бежанската кризаам бази да напуснат германиягермания да изтегли военните си от сирия защото нямат никаква работа тамбежанците на автобуси до наи близкото итал пристанище и от там кьм либия

104

мнение

преди 6 години

на алтернатива за германия програмата им е съвсем нормална, никакви нацисти не са. не са объркани хора, които искат безразборното влизане на бежанци и тяхното пълно издържане от джоба на всички други. това не е нацистко, а здравомислещо.

103

До 119

преди 6 години

Да, така е, само смени Русия със САЩ и си ок.

102

98

преди 6 години

Не я корете толкова много!Тя ще се коригира!Даже още в първата си реч след изборите се закани,че ще ги маргинализира тези АзГета.Да видим!

101

Анонимен

преди 6 години

Много лицемерно връткане в статията. Хем така, хем онака. Какво има да се чуди тоя писач толкова и да се учудва. Има много хора в Европа, които не приемат това нашествие на емигиранти, което му предлага другарката Меркел.

100

ХХХ

преди 6 години

Тая пияница командва Европа ? Вижте и физиономията и това същество ще налага санкций на Русия ? Това ще ислямизира Европа ! Ангела Абду Саллах Меркел !?

99

НИЩО ДОБРО

преди 6 години

Когато бяхме деца и ходихме до тоалетна понякога на шега казвахме "От теб нищо добро няма да излезе". Е същото бих казал и за Меркел... И не говоря за т.нар. националисти в парламента.

98

Анонимен

преди 6 години

Значи, всеки, който милее за сънародниците си повече, отколкото за прелетни скакалци от пустини, джунгли и тресавища, е нацист, шовинист, антисемит, човекоядец, аватар на сатаната и още милион неспоменати прегрешения?

97

Анонимен

преди 6 години

ЗНАЧИ ФАШАГИТЕ СА ЛОШИ, А ТИЯ, ДЕТО НАПЪЛНИХА ЕВРОПА С ***, ЕВРОПА НА 2 СКОРОСТИ, ПРОДУКТИ СЪС ЗАНИЖЕНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ - ДОБРИ? ПОСЛЕ ХИТЛЕР ИМ ВИНОВЕН... А ТЕ, ДЕТО РАЗКЪСАХА БЪЛГАРИЯ, ВЗЕХА 30% ОТ ТЕРИТОРИЯТА НИ, ПЛАЩАХМЕ ИМ 40 Г РЕПАРАЦИИ, ТЕ - АНГЕЛИ?

96

Анонимен

преди 6 години

ТОВА Е ФЕЙК! МУТИ Е ЯЛОВА БАБУШКЕРА, НЕ МОЖЕ ДА РАЖДА!

95

Питащ

преди 6 години

Не забравяйте, че живеем в ДЕМОКРАТИЧНИ времена. Всеки е свободен да оповестява съпричасността си. Браво на Меркел.Напълни Германия с джамии сега със свастики. П.П. Но аз си мисля, че Путин е виновен. Манипулира изборите, също като в САЩ.Н А Л И ???????????????????????