52

Анонимен

преди 6 години

Te ne go znaqt ve4e sme6nik pi6man preziden4e

51

223344

преди 6 години

До АнонименГермания същата работа. 3/4 от емигрантите са роми и турци... А иначе ши*аната България 30 години ни обяснява за пазарни принципи пазарни заплати и тн и сега като заплатите започнаха да стават нормални ПАЗАРНО изведнъж се оказа че не им отърва и искали евтини работници от Украйна и Молдова. Тази държава не заслужава да има хора в нея.

50

Щирлиц

преди 6 години

Разочарован съм,Президенте.Защо всеки новоизбран политик,бърза да се грижи за емигриралите навън,а не се загрижи за българите в България?Защото ако те изчезнат/27 години се опитват да ги затрият,а още ги има,но докога ли?/,онези емигриралите,българи няма да се нарекат,нищо ще ви избират!Може би ще внесете бежанци,та вечно да сте на власт?

49

До анонимен 34

преди 6 години

Кои мигове? Онези които бяха втора употреба и искаше да ги на бута на собствената си държава с по 30 мил. горница ли?

48

Ицо

преди 6 години

Герберските тролчета са много яки. Да не говорим че 1 пише за 5ма най малко. Смях, по изказа се познава бе ***. Само едно ще кажа дано на следващите президентски Борисов се кандидатира. Искам да усети народната любов от първо лице. Повече от милион и двеста гласа не може да събере ако ще и да се съдере. Парлеву франсе а герберчета. Да сте живи и здрави съжалявам ви искренно, щом за пари вече и мнение ви насаждат в кратуните. Пишете колкото си искате. Резултат йок.

47

Анонимен

преди 6 години

В чужбина съм. Пълно е с роми, които говорят по принцип зле български, така че какво да забравят. Като чуя ци..ския акцент, плюс меканото.

46

citizen

преди 6 години

До А твоят език как звучи ? Я подскажи ни да разберем какъв е.

45

Анонимен

преди 6 години

Много е мъдър! Каква мисъл! Жалко , че късно срещна втората първа!

44

Анонимен

преди 6 години

Тези които напуснаха България българи ли са?

43

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно правилно , но защо същият призив не се отправя към сънародниците ни в ро..м.. с..ки..те квартали , където турчеенето е на модa защо белите българи трябва да са отговорни за всичко , а другите както им е угодно ,те не живеят ли а българска земя , някакви гости ли да тук??

42

Анонимен

преди 6 години

Защо ние, които живеем тук в България и не сме я напуснали, трябва да оправяме нещата тук, а тези които са вън ще чакат наготово и когато се оправим, тогава ще се връщат?

41

ширак

преди 6 години

на тея бугароидистанчета ако им е мил жуотеца да се махат от Chiraq шото сърнелките с пищаците скоро ше почнат да излизат от гетото

40

Гаварит Масква

преди 6 години

Офци, цената на тока и парното не е толкова важна.Важното е, че човека-самолет като стане сутрин си пуска новините по Первий Канал.

39

Анонимен

преди 6 години

Фатмачугата да не поучава хората, те са в пъти повече българи от двуличното му жалко същество.

38

Анонимен

преди 6 години

Офци, цената на тока и парното не е толкова важна.Важното е, че Судужукът като стане сутрин си пуска новините по CNN.

37

Проба за свобода

преди 6 години

Няма нищо по-гнусно от фалшивият мюсюлманин. 99% от нас са точно такива.Жестоки, безсърдечни, грешни...Ходите на джамия, но Мохамед не е в сърцата ви.Затова българите сме псевдо-мюсюлмани.Обрязан, но немюсюлмански народ.Срам ме е, че принадлежа към такова гнусно племе.

36

Анонимен

преди 6 години

Шумйен на 3 морета, Слави президент, Радев негов сценарист

35

Анонимен

преди 6 години

днеса да спре да трие, не че тези, за които се отговаря не си знаят, но другите се объркват

34

Бг

преди 6 години

Я що нови американчета!!!!!!!

33

до 39

преди 6 години

Ако утре се почустваш зле и ти прилошее и тръгнеш към болницата със съмнения за терминална болест, да знаеш, че сам си си го пожелал, АМУНАРАХМАСТЕЛБИНА!