13

Анонимен

преди 6 години

То хубаво, но така ще намалят чиновниците т.е. избирателите на партията-слънце. Като добавим и родата на същите ....

12

Анонимен

преди 6 години

Saminavsite na van ima rabota pari 4isti hrani ch brd kanada norvegia dubai dobar pat 4ujbina vi 4aka umni balgari

11

анонимен

преди 6 години

АМИ ВЕЧЕ ИМА КОМПЮТРИ КОМУ СА НУЖНИ ТОЛКОВА ЧИНОВНИЦИ. А И ВЕЧЕ ТОЛКОВА ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ ИМАТ ТА ВСЕКИ МОЖЕ САМ С ПИН-КОД ДА СИ ИЗВЛЕЧЕ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ. АМИ ГОРКИТЕ КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВЯТ. КАК ЩЕ ГИ ПРЕКВАЛИФИЦИРАТ. НА МЕСТНИТЕ ФЕОДАЛИ НЕ ИМ ТРЯБВАТ ЧИНОВНИЦИ А БАЧКАТОРИ. ТРУДНА ЗАДАЧА.

10

риторично

преди 6 години

50% от администрацията е напълно излишна и отдавна трябваше да бъде съкратена. Бг е чиновническа страна.

9

От 5 до 8

преди 6 години

За съжаление дългият опит не е гаранция за добре свършена работа. Има хора, които мислят, че като седнат зад бюрото веднъж, може цял живот да не отворят нещо да прочетат, защото вече знаят много.

8

До 5

преди 6 години

За съжаление често ми се налага да се сблъсквам с подобни специалисти по всичко, каквито сега ще наложат като съкратят персонала. Тези "всичкоможещи" обикновено доста оплескват всичко, до което се докопат. То на пръв поглед нещата изглеждат прости, но реалността е друга - без опитът, който имат хората работили дълго време дадена работа на конкретно място, нещата винаги се оплескват.

7

Добрите практики

преди 6 години

Като чуя "добрите практики" и ми настръхва косата. Досега това винаги са били едни от най-лошите практики, които съм срещал, наложени като "добрите практики", по непонятен за мен начин.

6

Анонимен

преди 6 години

сутринта касиерката изчезнала в метрото и надпис на гишето: "купете си билет от автомата", та си зададох въпроса, колко ли касиери може да сменим с автомати ? И още много други услуги вероятно, все пак не трябва само труд, а и прозиводителност.

5

До № 2

преди 6 години

Да беше прочел, вместо веднага да плюеш. Човекът ти казва, че няма вече във всяка Областна агенция по безопасност на храните, Регионална здравна инспекция, Областна дирекция "Земеделие" и т.н., да не ги изреждам всичките, да има счетоводители, експерти "Човешки ресурси" и IT специалисти. Ще ги съкратят и тази работа ще се върши от съответното звено в съответното министерство.

4

Анонимен

преди 6 години

ТЕ И СЕГА ПОЛОВИНАТА ЧИНОВНИЦИ СА ИЗЛИШНИ.НАПРИМЕР В МИНИСТЕРСТВОТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ, КОЕТО Е ДАДЕНО НА ТАЙНИЯ КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР НА ГЕРБ - ДСБ, НЕНО ДИМОВ НАЗНАЧИ 32 "ЕКСПЕРТИ" ОТ ФАЛИРАЛАТА ДСБ за изхранване на държавна ясла.

3

ОТ МИЛИОН НАГОРЕ

преди 6 години

КАКВИ ТОЧНО СА ХОНОРАРИТЕ НА ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ПРАВЯТ ДОКЛАДИТЕ

2

Анонимен

преди 6 години

Статия от типа загубен смисъл.Какви точно услуги ще се извършват така и не става ясно.

1

божеее

преди 6 години

аман от герберски калинки и недоразумения, боже!