7

Grigor

преди 6 години

Неправилно пресичане от страна на неприкосновения и безнаказан етнос на забранено за целта място и подготвяне на общественото мнение за това, да бъде вменена вина и да бъде попилян живота на един нормален български данъкоплатец и цялото му семейство. Ето това прочетох между редовете.

6

Анонимен

преди 6 години

И как в днес бг решиха, че шофьорът е джигит?! На мен ми прилича на липса на родителски контрол, а даже и днес бг не пише за превишена скорост, за да твърди, че шофьора е джигит.

5

???

преди 6 години

Край Айтос, означава ли "извън населено място", където разрешената максимална скорост е 90 км/час, а пътя не се пресича току-така. Какво е това осемгодишно с едногодишно пресичащо там? Да не са от гетата, където децата са винаги без надзор?

4

Момо

преди 6 години

Несъобразена скорост?! Това може да е и 1км/ч. Дете на 8 години носи дете на 1 година... Замислете се преди да коментирате!

3

Джигит

преди 6 години

Алоооо! Матреалаааа! Момиченце на 8 години носи едногодишната си сестра!!!! За придружаващи възрастни нито дума. Там има ли пешехдна пътека, светофар? Какво изисква Закона за закрила на детето в случая? "Джигит" на 51г.??!! Нееемам думи! Журналята отказвам да коментирам. Толкова им е багажа.

2

Веско

преди 6 години

Доживотен затвор и кастрация на такива родители!В някой държави социалните им отнемат децата на минутата, пък после се съдят.

1

Анонимен

преди 6 години

Доживотен затвор за талива джигити