5

Анонимен

преди 6 години

Тоя път е вече напълно излишен, нали има магистрала Люлин! За какво ще се харчат пари за Глупости там???

4

Анонимен

преди 6 години

Източната тангента още не е построена, бе не много умници! Тя ще бъде от сст до колелото на четвърти километър на цариградско!!! А сега се ремонтира Източната Дъга на околовръстното!!!!! Аман ей!

3

don

преди 6 години

Направете ремонт от караулката до разширението за драгичево и ли по точни до бензиностанцията.само това ако бе направено само около 2 км.автомагистрала Люлин е безмисленаТова и сега е най натовареното трасе към София с отсечка 2 км. се решава проблема между Перник и София.но целта на столична община е само да се освояват едни средства.

2

Анонимен

преди 6 години

Точно този участък е може би най-добрия като настилка, всичко останало преди и след него е леш и е за основен ремонт. Да не говорим, че между колелото на петицата в Княжево и Черния кос десните ленти и от двете платна не стават въобще за каране от бабуни и пропадания.. *** работа

1

Бай Иван

преди 6 години

Проблема на прохода Владая не е от черния кос до караулката, а от караулката до разширението над Драгичево. И никъде не пише дали този участък ще бъде ремонтиран или само до разклона за Владая ?