12

Анонимен

преди 6 години

тая "новина" тая седмица не я бяхте писали... аве въртите едно и също, зацикляте - войната по пътищата, яденето , учителите , милиционерите, няка кадри, ктб и още няколко дъвки постоянно въртите. Всеки ден новините- едни и същи...

11

Анонимен

преди 6 години

От всичкжо написано в статията единственото верно е че месото е бъкано с антибиотици. С тези антибиотици и анаболи пиленцата за 3 седмици стават кокошки и започват да снасят яйця които са вредни за здравето. Ако не се чувствате добре със здравето спрете всякакъв вид месо яйца и продукти които съдържат яйца. Минете на селска храна произвеждана от бабите и дядовците. Домашните кокошки са полезни за дравето както и яйцата щото се отглеждат в домашни условия.

10

Анонимен

преди 6 години

До 12Хайде като разбереш какво е ГМО пиши пак.

9

vlady

преди 6 години

До До 2При класическите хибриди обикновено от семената поникват малоценни растения, отстъпващи значително на хибрида, а някои дори и на родителските форми. Съответно се налага ежегодно кръстосване посредством изкуствено опрашване в специализирани семепроизводителни участъци за да се запазят характеристиките.

8

Анонимен

преди 6 години

Всичко е ГМО. Едно растение не остава изолирано в природата. Семената си летят и поникват другаде, насекомите кръстосват обикновени растения с модифицирани и така. Те и обикновените са резултат от модифициране на сортове и вече нямат нищо общо с първоначалните растениия. А даже някой да се опита да отгледа нещо истинско био, почвата е замърсена с отрови от десетилетия.

7

Модифициран

преди 6 години

Яжте Био-храна, или както са били известни по времето на бабите ни - "храна"

6

Анонимен

преди 6 години

Ако тази.наистина е казала че.един Вирус има ТЕХНОЛОГИЧНО ВРЕМЕ за да отмине значи Е.ти Медицината.Ако беше казала БИОЛОГИЧНО съм съгласен.

5

МММ

преди 6 години

Яжге каквото ви се яде, но не прекалявайте. Организма си знае работата :D ;))

4

до 4

преди 6 години

Много се кефя, когато някой невежа заучи някой израз и го хвърля в пространството. Много покъртително звучи ГМО. А какво му е модифицирано знаеш ли, био-инжинере?Или просто си лаламе,ч е да става вятър?

3

маке

преди 6 години

ягнешко свинско и винско манджа за мъже треволяците кад домати чукшки и тем подобни ги давам на козите и прасетата те ми раждат козленца и прасенца които пък слагам в тавенца

2

Анонимен

преди 6 години

Те тея зеленчуци които си ги отглеждате по селата, да не мислиш, че не са посяти с гмо семена ? Всичко е геноцид, но ние спим....

1

до провасана

преди 6 години

Шопите са си в селата, ти тях не ги мисли. Хората в София имаш предвид да му мислят, но те не останаха - избягаха от пришълците по чужбина, за да не гледат селските им изпълнения. Обаче от това, което аз съм виждал, и вие с тия буркани доникъде няма да стигнете, защото никога не сте могли да бъдете стопани. Затова и внасяме всичко от вън.