10

Анонимен

преди 6 години

До 8С Кърджали какво правим ли? Ха, ха, ха айде пробвайте да се отцепите, и тогава ще видиш, какво правим. Нито един международен фактор няма да ви подкрепи. На вас не ви ли още ясно, че Ердоган води Турция към разпад. Преди 100г.не се сформира Кюрдска държава ,защото Ататюрк е бил далновиден и миролюбив политик, и е имал добри отношения със Запада. Ердоган е пълна негова противоположност, западняците няма да му простят.

9

Бай Дончо

преди 6 години

Ердогане, нала си много отворен? Я вземи тия кюрди!

8

Анонимен

преди 6 години

Американците се опитват да взривят Близкия изток... С Ислямска Държава нещата не се получиха, сега пробват с кюрдския въпрос. По този начин обаче американците все повече губят Турция като надежден партньор. Всъщност се оказва, че не Турция е ненадежден партньор, а САЩ. По всяко време могат да забият нож в гърба на партньорите си.

7

1071

преди 6 години

До 7А Кържали какво го правим ? До 5Не е лозанския договор а договора от Анкара 1946г. Скоро Турция ще има петролни крладенци! и 83 области вместо сегашните 81 :)

6

Анонимен

преди 6 години

До 4Турчин В България кюрди няма, но в Турция има 30 милиона готови за присъединяване към иракски Кюрдистан с одобрението на Запада и почти цял свят. Дано Ердоган продължи със своята антизападна политика.

5

Анонимен

преди 6 години

tova e nov povod za okupaciq na severen irak ot turskite voyski koito sa gotovi za tova

4

Анонимен

преди 6 години

Според Лозанския договор подписан между Англия Турция и Ирак ако Ирак не е в състояние да опази териториалната цялост на даржава та Турция има право да приобщи в пределите си градовете Мосул и Киркук

3

ТУРЧИН

преди 6 години

До Анониме Днес в Ирак догодина в България

2

Анонимен

преди 6 години

Днес в Ирак, на година и вТурция НЕЗАВИСИМ КЮРДИСТАН. Честито на Ердоган.

1

двойните стандатри

преди 6 години

Що не го направят стил "цивилизования запад" ? Е - в Каталуния - арести танкове бронетранспортьори...