11

Анонимен

преди 6 години

ВСЪЩНОСТ И МЕРКЕЛ И ШУЛЦ ЩЕ ИМАТ ПО-МАЛКО ДЕПУТАТИ КАТО БРОЙ , ОТКОЛКОТО ДОСЕГА.ЧАСТ ОТ ДОСЕГАШНТЕ ИМ ДЕПУТАТИ ОТИДОХА ПРИ СвДП И АЛТЕРНАТИВАТА.ЛЕВИЦАТА СЪЩО ЩЕ ИМА 4 ДЕПУТАТИ ПОВЕЧ(Е.

10

Пустиняк

преди 6 години

а най-смешното е, че алтернатива за германия смята и бг *** за ***, но те я възхвалят. Както възхваляват и всеки, който би ги смачкал като ***. А това, че точно на баба им Меркел се крепи разграбената им територия, те не могат да осъзнаят. алтернатива за германия би спряла веднага евро фондовете и после *** ще се тюхка без пари за некоя магистрала или голям проект. ЦЪРКВИТЕ се възстановяват с европейски пари, докато *** се репчи на неква ужасяваща ислямизация.

9

Анонимен

преди 6 години

Немска Тиква избрана от немските асани и сюлеймани!

8

Аналогичен случай

преди 6 години

До ПустинякПсуващите *** дали ще могат да понесат и като Путин остане отново на власт?Дали едното оставане и другото оставане нема отнова се мерят по различните "демократични " скали а?

7

Анонимен

преди 6 години

Щом германците пак си избраха Меркел сами са си виновни че талибаните ги колят,бесят,взривяват и изнасилват!Дреме ми на х..икса!

6

Недоумение

преди 6 години

Баба иска да надживее полуитически Путин ли що ли?

5

Пустиняк

преди 6 години

Псуващите *** не могат да понесат, че Меркел отново ще е на власт. И защо не? Тя изведе Германия като едноличен лидер в Европа. Икономиката разцъфтява, износът е над хиляда милиарда, БВПто само на Бавария и Баден Вюртемберг е по-голямо от на расията. Атентатите и тероризмът също не са повече от в расията. Погледнете за миналата година колко жертви има там от тероризъм. А тероризъм има от десетилетия.

4

Анонимен

преди 6 години

Немисля, че е спечелила.От тук насетне ще се сгъстят облаците над нея.

3

Берлин

преди 6 години

Поредният звучен шамар за yшaнки и нaцита.

2

А бе

преди 6 години

Ще го докара до Халифат бабетката!Още 4 години са бая време-поне още 4 милиона мюс.ли.та нов внос+приплодът на местните=10% ръст!То на следващите избори само мюсулманските гласове ще и стигнат,както е тръгнало....

1

анонимен

преди 6 години

алтернатива за германия да даде незабавно меркел на сьд за бежанската криза