22

Анонимен

преди 6 години

С 3,8%.., но след АКТУЛИЗИРАНЕТО НА ВСИЧКИ ПЕНСИИ със СОД за 2016година..,за да има справедливост...!Депутатите си актуализират през ТРИ МЕСЕЦА огромните и Незаслужени заплати ,а нешите не са ..повече от ДЕСЕТ години ...!?Това ако не е ГЕНОЦИД при демокрацията...!?

21

европейски съюз

преди 6 години

Герп пуска фалшиви новини-*** и некадърници са герп!

20

Правя предложение

преди 6 години

Ако се преразгледат наистина обективно и справедливо решенията за признаване на инвалидност, много хора ще загубят инвалидните си пенсии.Има опасения относно социалния ефект от едно такова решение на проблема.Затова предлагам, на всеки пълнолетен, който изгуби инвалидната си пенсия, да му бъде предложена трудова заетост, чрез която да компенсира месечния си доход.Относно лицата под 18 г. - всички знаем, че те са от онези среди, за които са предвидени 22 вида помощи. Компенсация не е нужна!

19

я па тоя

преди 6 години

До 13Тавана за "правилните" хора отдавна е премахнат!Бивша чистачка на МВР взима пенсия от 360 лв,и към нея "добавка" от 240!600 НЕ Е ЗЛЕ,НАЛИ!?А полковник от МВР взима над 1,300!Е,как става тая работа!?А ти чакай да ти падне тавана!

18

13

преди 6 години

"Според експертите изолираното увеличаване само на минималните пенсии е несправедливо, разстройва осигурителната система и действа демотивиращо на хората да се осигуряват върху реалните си пари."Това е абсолютно правилно!!! А защо не махнат и тавана за всички? Това също демотивира! Може би изчакват да измреме???

17

чудна работа

преди 6 години

Преди за 2% пенсиите "скачаха",сега за 3,8%-"пълзят"!?Нещо май сте развалили калимерата с бочко,м!?

16

ни са знай

преди 6 години

Пише,че това е само прогноза, но ти го възприеми като глупашка пиар акция,насочена към най- наивната и лековерна част на обществото..............

15

Обективен

преди 6 години

Както върви скоро всички пенсионери ще взимат една и съща пенсия - минималната.Уравниловка, уравниловка, уравниловка - това е девиза на демократите в България.

14

Анонимен

преди 6 години

Ами заплатите?

13

Анонимен

преди 6 години

До ДевилА колко по-добре беше (за онези, които са живели по тези времена) по комунизма.Ахахахахаха колко бе, колко?Глад и МИЗЕРИЯ !

12

Анонимен

преди 6 години

3,8% е добър ръст съобразен с икономическия растеж на страната.

11

Анонимен

преди 6 години

Преди малко, по БТВ, члена на ВСС Явор Тодоров, на въпроса на Антон кое е главното, което е постигнал за изминалите 5 години, той скромно отговори, че това е колективно дели. И отчете като постижение повишаване на заплатите на магистратите с 24% и подобряване на условията на труд. Хубави заплати и меки столове. Това ще наследят новите членове на ВСС. И ще има какво да надграждат. А за пенсионерите... А бе що не си траят? Нали са пътници.

10

шматка

преди 6 години

До 9Въпроса не е къде са предизборните обещания.Въпроса е: Къде сме ние за да изискаме тези обещания да се случат.

9

Анонимен

преди 6 години

Опитомените патриоти вече са на паничката на Вожда,той им дава кокалчета,чеше ги зад ушите и те въртят опашки.Всичко което са обещавали свърши още в деня на изборите.

8

12

преди 6 години

До Анонимен-9 на сватба са.

7

Анонимен

преди 6 години

Да бе верно ! Къде са патриотите популисти. 20 години плюха , а сега нищо :)) Ясна е работата. Въпроса е кой им се връзва да гласува за тях.

6

шматка

преди 6 години

Девиле стига си писал глупости.Баба ми получаваше 45 лв пенсия.Страшно добре си живееше.Почти всичко на масата идваше от градината.В Западна Европа пенсионерите живееха своята втора младост а нашите трябваше да кОпат за да живеят.

5

Анонимен

преди 6 години

Браво. Никви пенсии на дъртите червеняци. Нали по цял ден плюят само ,че нямало държава. Щом няма , няма и пенсия. Довиждане.

4

Мнение

преди 6 години

Най гадното е да се забрани на инвалиди да работят.Такива репресии към инвалидите не е имало. Напротив.Закона ги защитаваше от уволнение.Върл антикомунист съм ,на в случая съм възмутен как леко , полеко отпадат всички превилегии , които имаха инвалидите и обикновените работници.И огромен дял за това имат и бизнеса с безумните си предложения.Всички правителства обгрижват само бизнеса.Алоо, БСП,къде сте?Ама вие всички сте "бизнесмени".

3

Анонимен

преди 6 години

от 300 лева поставени като ултиматум за коалиция хората получиха едва 40лева , после *** ,че гласувай .. всички са един дол дренки лъжливи