23

ами фатмак

преди 6 години

синът за да е наркоман, има вина и бащата - как ще убиваш човек за твои грешки?!

22

Анонимен

преди 6 години

До МaйМyнaтa, ама ти си наистина майм'уна бе !

21

Емо

преди 6 години

И пак имаме случай от който прокуратурата, МВР, и медиите само ще раздухват - видите ли, колко лошо е хората да притежават законно огнестрелно оръжие. Това си е битово убийство, можеше и с нож, и с вилица, и с тухла да е. Бащата си е признал, но все пак е задръжан за 24+още 72 часа. Сякаш ще се укрие, или ще убие някой друг с иззетото оръжие. Голямо геройство от страна на прокуратурата, която не си е свършила работата, тъй като сина наркоман и криминално проявен трябваше да е в затвора.

20

машаллах

преди 6 години

Много правилно решение.

19

Случаен

преди 6 години

При този случай се казва, ПАЗИ БОЖЕ, да съм далеч от такива неща. Никой няма право да упреква бащата, никой няма право да зщитава бащата! Всеки сам знае , какъв живот живее! По лесно ли е да гледаш стараданието и да страдаш! Всичко е много индивидуално! Да се молим да не ни сполетява!

18

Човек

преди 6 години

И как се живее с мисълта за убийството на собственото си дете.Къде е любовта?Когато детето расте трябва да бъде обичано, защото ще в противен случай ще се превърне в емоционално глуха личност.Жалко за това семейство.Бог да прости момчето!

17

Безотговорен

преди 6 години

Без сарказъм. Един отговорен родител. Спасил е обществото от злина, която той самият е причинил.

16

мммм

преди 6 години

До АнонименТЕЯ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ЛЕЧЕНИЕ, ЕДВА 5% ОТ 100 МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ, ДРУГИТЕ ХОДЯТ В ИСПАНИЯ И КЪДЕ ЛИ НЕ И СЕ ВРЪЩАТ ОЩЕ ПО ЗЛЕ,САМО СИЛНИТЕ ГО ПРЕОДОЛЯВАТ,НО СА МАЛКО, ИМАМ ДОСТА ТАКИВА ПОЗНАТИ С КОЙТО ВЕЧЕ НЕ СЕ ВИЖДАМ, ТАЗИ БОЛЕСТ Е МНОГО КОВАРНА, ЖАЛ МИ Е ЗА ХОРАТА СТРАДАЩИ ПОКРАЙ ТЕЯ НАРКОМАНИ МРЪСНИ, САМО ПАРИ ИСКАТ ЗА ДОЗИ ОТ *** МАХАЛА, ПОСЛЕ ПУШАТ 1 ЦИГАРА И ЗАСПИВАТ, АКО НЯМАТ ПАРИ КРАДАТ КАТО ЛУДИ, ТОЛКОВА РАЗСИПАНИ РОДИТЕ ИМА ОТ ТИЯ ГАДОВЕ, ЖАЛ МИ Е..

15

Анонимен

преди 6 години

Боже Господи ,Безумие !!Аз съм на 31 ,баща ми е на 63 и като съм бил по малък сме се карали и то бая ама ся сме партия Като имам проблем или като трябва дя говорим за жени му звъня и си лафим такова ...*** да убиеш сина си ...Щом му е вкарал контрола в сърцето ,означава че не е искал да остави никакъв шанс на сина си да оживее

14

Ники

преди 6 години

Евала. С контролен в главата.

13

БеГе Мамата

преди 6 години

Каква поредна драма драги зрители!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Да беше започнал да го лекува, преди тези Няколко години! Защо ще го застрелва, да покаже на колко ред дисциплина го е научила армията ли?!Шапкар проЗЗ... да, с двойно З!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Човекът е отървал обществото от един бокл*к, които е тормозил дори собствения си родител. За какво са го задържали? Този човек е герой!

10

Пипи

преди 6 години

Само не разбрах защо е задържан бащата, пък и за 72 часа. Само отчитат дейност - веднага ще го сложат в графата разкрито. Той го е създал и съответно премахнал от този свят.

9

Анонимен

преди 6 години

до МaйМyнaтaНе повечето, а само един. Не бягай в крайностите - "или всички, или никой".

8

Анонимен

преди 6 години

Просто военните имат оръжие под ръка и могат да го използват срещу всеки, когато се наложи. Защо си мислиш, че ако всички учителки имаха пистолети, нямаше да гърмят наред.

7

Анонимен

преди 6 години

застреля на място

6

Анонимен

преди 6 години

Не младите ..Ами децата на военните, не стават за нищо. Има разлика.

5

Анонимен

преди 6 години

Един човек да признае, че синът му не става за нищо. Младите са мамини синчета до един.

4

Анонимен

преди 6 години

Във Всяко битово убийството седи бивш военен. Побъркан от казарми и режима.