285

Ми тези са рядко

преди 6 години

*** парчета щото ако бяха прочели за Левски щяха да знаят че точно той е мразил рассия И затова е бил обесен по искане на онова руско дермо граф игнатиев

284

Анонимен

преди 6 години

Ония,дето плашат да си "върнат държавата" не са патриоти: последния път,когато патриоти стояха начело на България бе през 1941 г.! Сегашното време е опит за загърбване на червеното мракобесие и за връщане към славните времена,които България имаше до декември 1941 г. което означава,че тези претупани "патриоти" са червени банди,които искат да върнат България на тяхната руска партия сиреч- на чуждите червени окупатори! Па нямат срам и с името на Левски да злоупотребяват,ши-ба-ните путински ку-чета!

283

Анонимен

преди 6 години

До ШибиРибиКаква национална сигурност в тая страна ...

282

Анонимен

преди 6 години

Затрийте се взаимно,. Държавата и без това е пълна са всякаква сгaн ...

281

Анонимен

преди 6 години

Шайак безделници ... с какво са ТЕ, по-добри, от другите ...

280

Анонимен

преди 6 години

Политическата мафия,която унищожи държавата е БКП/БСП т.е.-колониалната администрация на Съветския съюз! Вие първо нея отстранете,щом така сте се наканили а после-нейните филиали ДПС,ОФ,Русофили,"славянски" дружества и целая асталная красная ***! Хайде,унищожете ги за да докажете че сте патриоти! Но вие патриоти не сте-вие сте руска паравоенна част,насъскана от руски барети да събори пронатовските управи на България и Македония и да ги вкара в "правия" път,начертан от пършивия кремълски гуру!

279

Анонимен

преди 6 години

Иначе евала русофоб за мен означава *** а той се бие и рита в бъбреците. И това ще стане знае се кои са и няма да се размине де.

278

Анонимен

преди 6 години

А въпросната организация или е някаква дъвка на властта или е сбор от 10 човека, които не са съвсем наред. Бил съм на техен протест и не видях да имат потенциал за каквото и да било. За жалост. А може и да греша и да се крие нещо голямо отдолу което очаква момента.

277

Анонимен

преди 6 години

To това ще стане, но не сега и не от тези. В момента в който беззъбото КУЧЕ сащ се дообърне по гръб народа ще бъде питан къде иска в Европа или в евразия. А с тези в парламента ще се случи каквото попринцип се случва при външна геополитическа промяна. Надявам се да ги провесят на площада да можем да отидем дфа ги ръфаме и целиме с камъни.

276

Гост

преди 6 години

Крайно време е политическата ***,която унищожи държавата,да бъде елиминирана с всички възможни средства!

275

Анонимен

преди 6 години

При такава заплаха,съгласувана със севернокорейските палячовщини в нормалните държави се въвежда военно положение и се учредяват народни военни трибунали,а всичкото оръжие на населението и особено онова,което го държат тия мутренски банди се изземва и се дава на абсолютно верни на българския народ хора,годни да защитят законната власт от червените руски превратаджии!

274

Анонимен

преди 6 години

Що си крият кривите мутри тия кремълски плъхове- страх ги тресе от народната любов ли??? Ах вие,фалшиви червени "патриоти"- ние истинските патриоти обещаваме да ви избесим до един,ако ви видим да вдигнете оръжие срещу народа на България!!! Под тия маски сте скрили даже страхливите руски инструктори,внедрени между вас- мислете му,червени ***- с кражбите ви е свършено веднъж завинаги,а скоро ще се наложи да си платите и за дяволиите!

273

Гатанка

преди 6 години

За българските народни интереси пари няма,за снабдяване с оръжие на червените мутренски банди,преструващи се на "патриоти" пари има- що е то?Отговор: Кремълско джудже.

272

Анонимен

преди 6 години

Ето ги мутрите на Путин- червената мафия готви ново паркизанско движение,ако се наложи НАТО да озаптява с усмирителна риза агресивните изблици на Путин. Тия катили за пари няма да закъсат- на тях Кремъл им дава,но ще иска и да загинат за гнусната му кауза ако потрябва. Скрити под маската на "ловни дружинки" и "охранители",червените банди дебнат народа и готвят антинатовски преврат,преструвайки се на "патриоти". А московските им шефове беснеят от това,че се очертава и Македония да им се изплъзне!

271

Анонимен

преди 6 години

Май са се взели на сериозно,но кото няна държава нормално е.

270

Ф.Н.

преди 6 години

"При русофил ли отиваш?! Не забравяй да си вземеш камшика!"

269

Анонимен

преди 6 години

Оффф, прочетох: Правоверни готвят линч за властта :)

268

Васил

преди 6 години

Клоуни.

267

Анонимен

преди 6 години

До ЯдосанЗа кво се ядосваш, тва са паляци с детски играчки. Търсят *** да им превеждат пари.

266

Ядосан

преди 6 години

Ако тези бъдат оставени да се налагат със сила, ще стане много лошо за страната. Трябва да бъдат усмирени. Русофилите са убийци