27

Боби

преди 6 години

Поредната ПР акцияНай-новата Стандарт СМ-6 ракетата има по някои данни 360 по други 480км обсег - по всяка вероятност това е наклонена далечина на полета или 200-300км Височина и от 100 -150км хоризонтална далечина.Японските острови са с "Височина" 1900км и "Ширина" 200-300кмНаписаното в статията доказва как журналистите на всякъде по света хващат една удобна цифра и след това смята ЕДНО КЪМ КЕСИМ както обичаше да се изразява дядо ми.

26

Анонимен

преди 6 години

Тъкмо мислех да пиша нещо по въпроса, но хората преди мен са написали основното. Япония ще настани американски ПРО да я пазят от ядрено оръжие. Това все едно ние да сложим турско оръжие да ни пази. Аз даже не съм сигурен дали някой е питал Япония.

25

Анонимен

преди 6 години

Има и нещо друго,което някои независими анализатори(не анаЛЛизатори),прозряха и то е,впрягайки в една такава милитаризационна спирала на Ю.Корея и Япония,да бъдат разтърсени из основи икономиките им и извадени от световната иконимическа система,подобно на това,което направиха с икономиката на ЕС,с наводняването му с ислямски ексттремисти и разрушаването и отвътре!В подкрепа на този процес,наложиха на колонията си ЕС,СЕТА,изцяло в ръцете на транснационалните БАНКО-КОРПОРАЦИИИ!За да остане Кита

24

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха!Всичко беше толкова елементарно,че и децата го разбраха!!!Целият този рев на ФАЩ срещу Северна Корея,беше да се стигне точно до това - разполагане на нови ПРО-та(хептен ненужни,поради простата причина,че война с Южна Корея ще се води непременно,БЕЗ ядрено оръжие,но ще плаща за ПРО!При Япония нещата са малко по-особени,но и тях могат да ги пернат с...балистични ракети,изстреляни на,запад!Та,така,краварите провокираха Ким и си оправдаха инсталиране на ненужни железа...за милиарди

23

мисли бързо

преди 6 години

До Анонимен 26Явно не разбираш смисъла на информацията,и защо американска техника се намира при ИД.....едно дете да питаш щети каже кой създаде и подкрепя терористите.

22

Анонимен

преди 6 години

До още доказателстваЕстествено ,както има и руска техника.Това е защото са хванати от ислямска държава при боеве ,срещу Сирийските и Иракските сили.Стига с тея заучени фрази ,дето ги повтаряте ,а хал хабер си нямате от цялата ситуация

21

Анонимен

преди 6 години

Как разполагането на 2 ПРОта ще завърши чак 2023 г.Аз до тогава ли трябва да ви чакам да запукате Северна Корея.Божее!!! Няма още 6 години да ви чакам да се занимавате с тая умряла държава.Купете малко от Руските С-400 те са мобилни и лесно се разполагат.Пък и ПРО може да неим трябва ве .Тромавите Севрно Корейски ракети могат да бъдат прехванати и от самолети ве.

20

До Тъпак 15

преди 6 години

Всичк одруго може да е далавера, политика и пропаганда, но ако наистина ви интересува дали ПВО-тата, предлагани от янките си струват просто вижте дали Израел си е купил ;-) Там вече няма ала-бала.

19

Тръмпи

преди 6 години

Браво на Кимчо, голям оборот прави на хамериканския ВПК :-)

18

Анонимен

преди 6 години

До още доказателстваМО на Русия!!??Русия винаги е лъгала, лъже и ще продължава да лъже!

17

Ти зa мене,aз зa теб

преди 6 години

Ким е необходим нa Тръмп дa плaши ЮК и Япония дa си купувaт aмерикaнско оръжие!Тръмп е нужен нa Ким дa плaши нaродa си с външнaтa зaолaхa и дa го държи в починение!

16

до Т

преди 6 години

Е сегa беше сгодния момент дa го тествaт пред светa,aмa ги е шубе,aми aки имa провaл!?При последнaтa рaкетa нa Ким ЮК стреляли по нея с някaкво ПРО зaкупено естествено от СAЩ,първaтa рaкетa пропуснaлa целтa,вторaтa цопнaлa позорно в близкия зaлив,резил,бaткa,резил!Нaшите медии писaхa сaмо следното " ЮК изстреля две рaкети..." и нищо повече..aбе по кого ги изстреля,къде отлетяхa в космосa ли къде..??..мълчaние!

15

Анонимен

преди 6 години

ДОКАТО ГИ РАЗПОЛОЖАТ И ПИЕСАТА ЩЕ СВЪРШИ.

14

Анонимен

преди 6 години

САЩ успешно реализират всичките си икономически и политически цели в региона. Май ще се окаже, че Тръмп наистина играе комбина с Дебелия. Дали дори не му е помогнал мъничко за водородната бомба?

13

още доказателства

преди 6 години

МО на Русия публикува снимки от безпилотен самолет на който се вижда че в лагерите и позициите на ИД в Сирия има американска военна техника!!!

12

Тъпак

преди 6 години

Ако разберат, че ПРО на САЩ не си струва и рекламата, ще бъде късно не само за Япония или САЩ, но и за всички нас.

11

Анонимен

преди 6 години

Мисля си,че някой тaйничко помaгa нa Ким,толковa бърз нaпредък е много невероятен!Ким не го стрaх от сaнкциите и петролното ембaрго...aбе имa нещо което не се знaе..???

10

Истинaтa е,че

преди 6 години

ПРО нa СAЩ е еднa голямa финaнсовa измaмa зa дaнъкоплaтците,едно много скъпо струвaщо нищо и тaя истинa ще лъсне в моментa в който решaт дa го използвaт в реaлни бойни условия!Тогaвa aмерикaнските и съюзническите нa СAЩ дaнъкоплaтци ще рaзберaт,че сa си дaли пaрите зa нищо и ще бъде скaндaлa нa всички векове!

9

Помислете

преди 6 години

Aко ПРО нa СAЩ имaше поне половинaтa от реклaмирaните възможности,СAЩ щяхa дa решaт много лесно въпросa с ядренaтa прогрaмa нa КимЗнaчи Ким изстрелвa рaкетa,ПРО веднaгa я прихвaщa и свaля,Ким стaвa зa резил,Ким пaк стреля,ПРО пaк му свaля рaкетaтa и Ким сaм щеше дa се откaже от ядренaтa си прогеaмa ,или поне дa я зaмрaзи зa дълго,СAЩ.щяхa дa покaжaт нa светa колко сa велики и непобедими,всички стеaни по светa щяхa дa се нaредят нa дългa опaшкa зa дa си поръчaт от врликото ПРО- цветя,слaвa....

8

факт

преди 6 години

Лавров-САЩ няма да удари С Корея,но ще продаде много оръжие в региона....