118

Горд Българин

преди 6 години

До Анонимен 125Чети внимателно. Никъде не съм писал, че турция е смешна. Писах че българските турчета, каквито не са, а са български помачета са смешни. Не преиначавай думите ми. Четеш Библията като дявола Евангелието. Връщай се в първи клас и от начало. Явно образованието ти не е на никакво ниво.

117

Анонимен

преди 6 години

Горд Българин!!! Не виждам турция да е смешна,но виждам как те яд на тях и се питам..защо ли?

116

Анонимен

преди 6 години

Когато Турция излезе от НАТО, когато кюрдите се вдигнат на възстановяване, когато ИД започне открито да ги напада, тогава ще видят мн Ива Червена Амрия, която да им "помогне", с това да станат нов "съветски сателит".

115

ази бре

преди 6 години

И това доживяхме. Продажните ни пролетарски каскети под строй да ръкопляскат на турците.Както вече казах, продажниците ще продължат да пляскат и когато Турция и Русия ни делнат по братски. Поне вече свалиха "патриотичните" маски.

114

Горд Българин

преди 6 години

Тези смешни турчета с малки парчета в българските форуми избиват комплекси с постоянните си глупави постчета. Вероятно си мислят, че са някакъв фактор, а то едно НИЩО. А още по смешното е, че дори и турчета не са, а обикновени смешни помачета. Голямо величаене на ердо голямо чудо. Вече за всички е ясно, че на ердо шапката му е скроена щом хамериканците въоръжават кюрдите. Много ме забавляват нафуканите ви коментарчета помачета.

113

istina

преди 6 години

tuka samo tursi i kürdi ima kürdite sa protiv tursite kakvo ste pravi bilgarina tuka ya mislete malko

112

Smej

преди 6 години

Абе вярно, че тук действат турски агент-провокатори. Ястреба се оттегли дойде Ха-ха-хахото. Голем майтап.

111

anonimen

преди 6 години

nie imaxme sa6tite raketi ma gi narqzaxme po zapoved ot Amerika

110

Анонимен

преди 6 години

Ако САЩ и Русия се разберат, за независима държава на кюрдите, срещу урегулиране конфликта в Украйна...По какъв начин урегулирането на конфликта в Украйна зависи от кюрдите, че да им се дава право на държава срещу уреждане на украинския конфликт? От тях ли зависи?

109

Smej

преди 6 години

Ястребе, чак сега те разбрах какво мислиш. Според теб Османската империя е загинала, защото младотурците се опитали да я реформират и не успели. Не знаеш ли, че и в Русия са опитали, и в Китай и дори във великата Британска империя. Когато дойде краят на империята, той е защото тя не се е нагодила към промените в света. Ердоган не може да върне Османската империя, може да развие страната, но тя винаги ще е регионален, местен играч. Германия и Великоблитания са същите, та Турция.

108

Анонимен

преди 6 години

ердоган; сащ да вървят на м....та си

107

Анонимен

преди 6 години

Familiqta BARZANI e bil svurzan s MOSSAD referenduma iskali evreite ,za suzdavane na vtori izrael ,shokirashti danni

106

Smej

преди 6 години

Вижте колко едвакви са референдумите в Кюрдистан и Каталуня. И двете части имат широка автономия, но искат независимост. Испания разбираемо се дразни, но Турция и друга държава и няма работа в Ирак. Ако й се разреши да решава проблеми в Ирак, утре може да се разпорежда и в България. Затова Ердоган ще е престъпник и трябва да бъде съден в Хага, ако предприеме военна акция в Ирак. Никой не го интересува защо не може да се оправи с кюрдските си граждани. Важното е да не се учи да посяга на чуждо.

105

PD

преди 6 години

Ако САЩ и Русия се разберат, за независима държава на кюрдите, срещу урегулиране конфликта в Украйна, Ердо е пътник. Ако ли не, ще трябва да целува ръка на Путин и да си обира крушите от Сирия, или да воюва в Сирия и с армията и, зад която ще стоят Иран и Русия, и с кюрдите, обучени и въоръжени от САЩ и ЕС.Неочаквана подкрепа може и да получат от Ингилизите, през една васална и подконтролна им, ядрена държава, но и тя има своите врагове, които ще се възползват. Ердо е избран за новия Хитлер.

104

До Кокошката 4

преди 6 години

Ислямистите са първите управници в цялата история на Турция, които говорят официално за федеративно управление и за превръщането на Турция във федерация с отделни самоуправляващи се окръзи. Само нежеланието на републиканците за федерация спря засега ислямистите, но ислямистите продължават да правят реални стъпки за превръщането на Турция във федерация.Тези при една силна армия щяха да бъдат екзекутирани на място. И в скоро време това и ще се случи.Турците не спят и виждат какво правят тези ***

103

Анонимен

преди 6 години

До До Кокошката 3Nali predi 12 godini republikancite upravlqvaha Turcia 60 god i polojenieto v Turcia po tqhno vreme beshe ujasqvashto s desetki miliardi dolari vunshen dulg i bedni hora

102

До Кокошката 3

преди 6 години

Ислямистите са толкова некадърни, че в Турция всяка седмица стават терористични атаки. Никога в цялата история на Турция това не е било.затова републиканците казват "Дайте ни властта и това ще спре веднага".Ислямистите официално искат да превърнат Турция в държава от типа на СА, т.е. да унищожат светска Турция и да ликвидират всичко, което сега турците притежават (права, свободи), и да въведат като официален закон шериата.

101

Анонимен

преди 6 години

ТОЯ ФЕЙК ГО ПУСКАТ ПАРАЛЕЛНО И В 2-ТА РУСКИ ТРОЛСКИ САЙТА!НЯМА ТАКОВА НЕЩО, ОНЯ ДЕНЕРДОГАН БЕШЕ ВЪВ ВАШИНГОН, ИЗЛИЗА ПОДМЕТКИТЕ НА ДОНИ, ЦЕЛУВА ГО НАВСЯКЪДЕ...

100

До Кокошката 2

преди 6 години

1. Ислямистите за първи път в цялата история на Турция използваха думата "Кюрдистан" за което получиха поздравления от Барзани лично.2. Ислямистите за първи път в цялата история на Турция сключиха примирие с ПКК за няколко години, което даде възможност на ПКК да се прегрупира, организира и съвземе.3. Ислямистите за първи път в цялата история на Турция организирха скалъпени съдебни процеси срещу висши военни и ги вкараха в затвора, с което отслабиха безвъзвратно турската армия.

99

СатаНАТО™

преди 6 години

Турция е велика държава, но на никого не е позволено да хапе ръката, която го храни.А Турция я отхрани Западът.Разбира се, турците си имат огромни заслуги за всичко, но не може да правиш сечено на САЩ и Германия.Това е положението.