169

гоцев педала

преди 6 години

До Анонимен Даже и за това не си заслужава да се върне човек, що не ходите до Los Algodones ами се ракарвате чак до България

168

Анонимен

преди 6 години

Г-н Президент,преди да се върнат качествените и отговорни хора в тая държава трябва да изчезнат некачествените...(лошия мат'рял!)...

167

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че има още доста да копаем дъното докато си променим манталитета цялостно. Първо започнете със съдебна реформа. Трябва законите да са справедливи, да се изпълняват и да са тежки ! Не съм чул за осъден за корупция ! Постоянно слушаме за оправдаване без достатъчно доказателства ! Постоянно чуваме как убицйи лежат условни присъди. Няма как да се прави бизнес в такава среда !

166

Анонимен

преди 6 години

С тая корупция, отвличания и тотален непукизъм, тва нещо, нема как да стане ...

165

пепи

преди 6 години

Толкова ли нямаме вътрешни кадри че трябва да внасяме миячи на чинии от англия испания германия и сащ.Нека си седят там и да тежат на тамошната социална система.

164

Х а,ха,хаааа

преди 6 години

..и с кво ше ги кани .......С БЪКЛИЦА ЛИ или....САМО с хлеб и сол...??!!

163

Иван

преди 6 години

Успелите навън хора точно заради това са успели, защото не са в България :) Голям парадокс би било да се върнат.

162

Анонимен

преди 6 години

До Питам 166 В щата Илинойс преподаването е по избор,както и у нас.Нашите турци обаче искат турският да е задължителен,което е невъзможно.

161

Анонимен

преди 6 години

KanalinАко бяхме читава държава нямаше да чакме на няколкото успели БГ емигранти. То и София-Тех парк кани някой да дойде и да оправдае далаверата им.. ама кандидати няма.. Уолтопия пропищя от корумпираната номенклатура там, май шефката беше от Лесото... наше момиче... ще се научи.. :) И така е навсякъде в БГ...Да са живи и здрави истинските бизнеси, около тях може и външен капитал да дойде.. Ако политическата атс каста не му хвъло око :)

160

Питам

преди 6 години

Ааа, в щата Илинойс може да се преподава на български , а у нас не може на турски.Що така бе Миме?

159

ИСТИНАТА

преди 6 години

Българинът е злобно, продажно, завистливо и доста подло създание и ако дойдат някои от тия дето са зад граница да правят инвестиции в тая ко4ина, то трябва да са доста бутнали на акъл! И това го казвам не просто ей така, а от опит на познати които ве4е се опариха и съжалиха доста.....и да, загубиха една камара пари пестени с доста труд на чуждия кър. Хар4ете си пари4ките там и си живейте спокойно живота и не се занимавайте с нещо дето нито има смисъл, нито оправия и от което и вси4ко живо бяга.

158

така си е

преди 6 години

До До 22Не съм в Русия,в Брюнетия съм.

157

до 159

преди 6 години

Прави ми впечатление обаче вялото отразяване на президента Радев от страна на българските медии.-Ами Радев нищо не прави, за да го отразяват. Не взема никакви държавнически решения - от него нищо не зависи. Той е просто един български турист на дъжавна издръжка. За съжаление!

156

до 151

преди 6 години

И не "преуспели българи" инвестират в България както банков път, така и кеш, което се равнява /според официалните данни/на повече от 1,5 млрд. евро годишно - без внесените кеш пари !-Това не са инвестиции, а пари за консумация от семействата на емигрантите. Инвестиция е когато създадеш предприятие, което произвежда стоки и услуги и наема работници. Ефектът за икономиката на инвестициите е много по-голям, отколкото парите за консумация, които емигрантите изпращат на семействата си.

155

До 22

преди 6 години

Не си в Русия макар да ти плащат в рубли.

154

да се знае

преди 6 години

кой ще дойде тук, те от тук са избягали.

153

Анонимен

преди 6 години

За първи път не се срамувам от български държавник в чужбина. знае езици, говори пред ООН, среща се с Тръмп. Прави ми впечатление обаче вялото отразяване на президента Радев от страна на българските медии. Представям си какви хвалебствия щяха да потекат ако Борисов беше в Щатите, въпреки, че едва ли някой би отделил време да се среща с него. А Цачева ако беше станала президент щеше да им говори на "европейски". Все повече се убеждавам, че Радев е подходящия човек!

152

Анонимен

преди 6 години

ha ha ha

151

Дочев

преди 6 години

Радев е лъжец! Чиста проба лъжец и двуличник!

150

Анонимен

преди 6 години

Ще се върнат но само за да си оправят зъбите и пак ще бегат.