74

ТHE Патриот

преди 6 години

Величието на ФАЩ съществува само в пропагандата им :)

73

rze

преди 6 години

До РУССКИЙ ДЕЗОДОРАНТ :САЩ са единствения световен лидер.Валутата им е най-ценната по света.От САЩ зависи половината световна икономика.САЩ имат най-силната и модернизирана армия за всички времена ,която е без конкуренция.Зад САЩ стой целия свят и всички развити страни.Мислиш ли ,че щом някакви икономически джуджета и дупки като Русия и Венецуала правят сечено на САЩ ,американците много ще се трогнат ?

72

Рок енд рол

преди 6 години

Та може да пробват този номер - напр. Ким лепи снимката на Тръмп на чувала, слага ръкавиците и го почва. Недостатъка е, че чувала не можеш да го нокаутираш. Можеш да го биеш само по точки (или той -теб!). ;)

71

Анонимен

преди 6 години

като се има предвид как Кимчо уволнява генералите си, може и да е прав Дончо, но пък ако министърът не повтаря ентусиазирано вожда си, няма да го има на поста още по-рано. междувременно, докато си тИутят, аятолахът насочи още една ракета към Стената на плача

70

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

На всички вече е ясно, че САЩ вече не са никакъв световен лидер и са тотално беззъби. СК си стреля с ракети и гърми ядрени бомби, Венецуела отказва да продава своят *** за долари, а тя е основният доставчикна нефт в Южна Америка, Иран си развива своята ядрена програма, Филипините се гаврят със САЩ.Страха от световният терорист САЩ напуска света !

69

Рок енд рол

преди 6 години

Чувал съм, че в някои японски фирми има стая с нещо като боксови чували с лицата на шефовете. Като ти писне - влизаш там, можеш да биеш "шефа", да го плюеш, да го ругаеш ( не знам японците дали псуват :) ). После отиваш и работиш с по-голямо усърдие и желание.

68

FAKE news

преди 6 години

Не мога да повярвам, че хората се вързват на тоя смешен цирк!

67

Рок енд рол

преди 6 години

Тия двамата що не си пишат на "лични съобщения"? :)

66

Анонимен

преди 6 години

Значи Южна Корея ще става остров.

65

АЙДЕ

преди 6 години

Хайде да свърши тази мъка - като тука има , тука нема е .Единия Дърт Гей , Другия Млад Гей .

64

лоша работа

преди 6 години

На Щатите много им се ще да ги нападнат като Ирак и Либия,ама нещо не им стиска!

63

Анонимен

преди 6 години

САЩ военни разходи 2017 - 580 млрд. usd , С.Корея бвп - 12 млрд. usd....God help USA ;)

62

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 52 И кага ще е този един ден според теб? Никой не можа да се еб...а със САЩ ,най великата страна на Земята.И така ща беде, доката Путин не унищожи живата.

61

Нестор

преди 6 години

Хахахахаха кефят ме тия какви обиди си разменят, "изкуфял старец" пхахахахаха

60

Анонимен

преди 6 години

Ще настане ужас за Южна Корея. 20 милиона освирепели от глад бежанци.

59

Анонимен

преди 6 години

Пълни *** са тези дет си мислят че Сащ ги е страх от корея , много ви се иска *** уви , свинчо с неговите ракету от 52-ра год едва може да достигне Гуам 3200 км най успешния опит на ракета е 3700км а Тръмп умолява вожда да я пусне тая бомба следващата минута корея ще стане на елементарни частици.Бави го единствено заради Китай и русия тъй като те не искат сащ на коррйския полуостров

58

Така е

преди 6 години

Прав е Тръмп. СК са една бълха за САЩ.Скоро някоя сутрин ще разберем от новините, че няма такава държава СК. Обединение на двете Кореи , демокрация и край на мъките на народа на СК.

57

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65Как може демокрацията да работи в други държави?..нищо никъде не работи вече, и в това е "проблема" на световната мафия ... в момента всичко се крепи само и единствено на нежеланието на масите "за резки движения" и на съзнателната им самозаблуда...

56

редник

преди 6 години

Хляб , мир , война , омраза ,любов , война , победа ...български думи и руски и сръбски нали? Кой е "безродник" ? Кой предава рода си ? Родина = роди ни= майка ! Евроатлантиците майките ви англичанки ли са? Вас не ви броят за хора в Европа !

55

Анонимен

преди 6 години

Не знаех, че си от екипа на Тръмп.