99

Анонимен

преди 6 години

Дори и в статии, в които Русия не се споменава и един път трябва да има в коментарите побъркани русофоби. Жалка история сте

98

ognyanz

преди 6 години

До 111: Едуард Сноудън не е "еди кой си". И е избягал в Русия защото само там може да намери защита от американските тайни служби и американската "демокрация". А дали няма други като него, можем само да гадаем.Икономическата миграция я има навсякъде. Сигурно и в Хонг Конг може да се намери добре платена работа, но малко знаем за това.

97

111

преди 6 години

До ognyanz"Прочети къде се намирал ,еди кой си". Браво опроверга ме с този факт.Годишно в Русия за зелена карта играят над 200 хиляди руснаци.Това са хора които си мечтаят за Америка и да напуснат Русия,а и в момента в САЩ живеят 3-4млн. руснаци ,които щяха да са 20 пъти повече ,ако можеха да пътуват свободно.

96

ognyanz

преди 6 години

До 111: Това пък какво общо има със статията?А за да провериш дали има хора, емигрирали в Русия, потърси в интернет къде се намира Едуард Сноудън. В Русия. Да го обявим ли за "промит комунистически мозък" или за агент на Путин? Някак не звучи убедително.

95

111

преди 6 години

Аз лично не съм чул ,някой американец или въобще ,някой нормален човек някога да е имигрирал в дупката Русия,освен някой друг промит комунистически мозък,а вие ? За сметка на това целия свят и целия руски народ си мечтае за зелена карта.Руснаците дори се преселват и в България ,смятайте за каква дупка и мизерия става въпрос в Русия.

94

Анонимен

преди 6 години

До до 108 от славянинАма защо да се интерсуват къде била Северна Корея ? САЩ е най-великата,елитна и богата страна в Света която ти предоставя всичко.За какво ти е да знаеш ,къде се намира някаква дупка като СК ? На тези хора попринцип въобще не им ,трябва да знаят ,какво се случва извън САЩ.Скоро ще имигрирам там и честно да ви кажа и мен ,няма да ме интерсува какво се случва във външния свят.По-интересното е защо децата на целия руски елит учат и живеят в САЩ и защо руснаците имигрират там?

93

Анонимен

преди 6 години

Улица КоЗяк

92

Анонимен

преди 6 години

ТЕЗИ ОТ ул. "КОЯК" ВЕЧЕ СЪВСЕМ НЕ СИ ПОДБИРАТ КАДРИТЕ.СИГУРНО НЯМАТ МНОГО КАЧЕСТВЕН МАТ`РЯЛ ПОД РЪКА.

91

до славянин

преди 6 години

Прав си,американците са необразовани и ***.Чудя се,големия мозак с голямата глава, Сергей Лавров,топ дипломата на Русия как си е пратил децата да се образоват в САЩ.Няма ли кой да му подшушне на този човек че в СК е най доброто образование.

90

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Путин да гледа добре... - и да си опича акъла...

89

Майтап с пияндурите

преди 6 години

Президент-джудже, страдащ от синдрома на Наполеон, лаещ по всичко Западно, но в същото време пращащ дъщерите си да учат на Запад (в Холандия). Държава - изостанала ***, икономическо и военно джудже, също като президента си. Да, САЩ са велика сила и хегемон, докато руснаците все още живеят в землянки и се наливат масово с лосион за баня (Бояришник) !!!

88

До 114 славянин

преди 6 години

"Краварите " не учат, те преподават уроци! Виж японците се научиха, ред е на Прасчо .

87

Тъпанар

преди 6 години

...След продължителна и тежка битка...На вас (и на двамата) ви трябва продължително и тежко лечение...

86

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, славянке, ако са образовани колкото тебе-да, прав си, образовани са

85

пряка демокрация

преди 6 години

Дните на "малкия човек ракета" са преброени. Жалкото е, че ще загинат много невинни северокорейци. Нищо, че са с промити мозъци. И ние бяхме такива.......всъщност много от нас все още са. Можете да ги видите в коментарите...

84

ало

преди 6 години

А какво е комунизма,няколко мафиоти които живеят добре,а всички други са бедни.Едно време в България,най големите шефове и защитници на комунизма бранеха българина от гнилия Запад,но самите те често почиваха на Запад,децата им учеха на Запад,живееха богато.Обикновенния българин чакаше на опашка за хляб,имаше режим на тока,стоеше на свещи и чакаше десет години да си купи лада или москвич.Ако някой човек от младото поколение му разкажеш какво е било,той няма да може да те разбере.

83

Анонимен

преди 6 години

До Комунизмът е пагубен:Кажете ми една страна в света където комунисти управляват и народът да е добре...Китай бе , Китай !

82

Комунизмът е пагубен

преди 6 години

Кажете ми една страна в света където комунисти управляват и народът да е добре. Например Венецуела е най-богатата държава на петрол , а народа гладен , няма ток , няма вода и т.н. В другата комунистическа държава Куба средната месечна заплата е около 20 долара. Това е голямото постижение след повече от 60 години социализъм. Да не говорим за мизерията в Северна Корея. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Прости, фанатизирани и необразовани хора не могат и не трябва да управляват .

81

Гатанка

преди 6 години

Корейско гърне се готви да удари американски самолетоносач- кой ще потъне?

80

Анонимен

преди 6 години

Путин и Тръмп да ходят до там с един стелт и един миг да вземат Унчето да го закарат някъде към Камчатка да го вържат за едно дърво да хванат по една клонка коприва и така да му нажикат бялото дупе да стане като на Ала Пугачова песента алена роза:):)