6

гьон баба

преди 6 години

Който чака на готово,винаги дочаква неприятности!

5

Анонимен

преди 6 години

До Въпросителен менПравеха, госпожо (другарко), правеха проблеми.Питай по-възрастните.Но ако все пак успееш да възкресиш Т.Ж., помоли го да върне обратно там, откъдето са дошли, онези неколкостотин хиляди опушени шведа, които именно той докара в България, събирайки ги от съседните държави и създавайки им условия да се размножават като бесни!

4

Въпросителен мен

преди 6 години

Кеде, кеде е бай Тошо? Ако имах извънземни способности, бих го възкресила, това ми е най-голямото желание! Нашите,, сънародници"бяха,, респектирани"при него и не правеха,, проблемс"

3

Видях снимката му

преди 6 години

в някои други сайтове.Много хора са за съд, присъда и ефективното й изтърпяване, след като са допуснали:1. Да се харчат финансови средства на данъкоплатците, за да получава това същество детски надбавки и други бонуси, но докато расте, никой да не се интересува какъв е резултатът.2. Да се изгради такова самочувствие у това същество, за да заявява то, че никой не може да му нарежда какво да прави. И да не зачита никакви правила!3. Да съществуват семейства и приятелски кръгове, защитаващи този

2

Рок енд рол

преди 6 години

Баба Илийца търсила лодкаря да я прекара и като не го намерила - извадила кола и се прекарала сама. :)

1

Анонимен

преди 6 години

То цялата държава пълна с Гринговци - wild wild East.