42

Анонимен

преди 6 години

Свекървата много добре знае, че трябва да бие сина си, но се опитва да олекоти отговорността му като изплаши снахата и я подгони да се маха. Много правилно решение на социалните.

41

самозабравили са се

преди 6 години

Каквито сме спрямо ближните си, такъв ще бъде и Бог спрямо нас. Свети Йоан Златоуст

40

/./

преди 6 години

Социалните проверяват? Че какво общо имат социалните? Прокуратурата трябва да провери и да се самосезира срещу свекървата за агресия и срещу тоя дето снимал. Той е по голяма путкa и от жена си. Бият му жената, той снима. Ебaти бoклука....

39

Свекурвата

преди 6 години

До Анонимен"Докарайте ми свекървата да се разберем по мъжки. С един удар ще я оставя без зъби в безсъзнание. После ще е кротка като агънце."Искаш ли? Сериозен ли си? Б0Клк. Само да не те оставя аз тебе без зъби.

38

наблюдател

преди 6 години

Искаха да се гледат по телевизията и да станат известни, станаха. Айде, стига ни занимавахте с битовизми.

37

Helleborus

преди 6 години

Днес хората намират вън от семейството онова, което преди намираха само там, затова са много ербап. Тази свекърва в други времена щеше да знае, че снаха й ще се грижи за нея на стари години, а снахата щеше да очаква помощ за децата. Звучи егоистично, но семейството е система от взаимни ангажименти. Когато ги прехвърляме на институции, ние си разбиваме семействата, освен, че получаваме много ниско качество на живот, най-вече децата, които се нуждаят от това да усещат сигурност в един сплотен дом.

36

Анонимен

преди 6 години

Нещо не разбирам за какво се борят и за какво се излагат публично?Явно е, че не могат да живеят заедно. Някой трябва да се изнесе и толкова. Какъв е този цирк?Иначе всички са за бой. Жената заради това, че търпи подобно нещо, мъжа защото го позволява и бабата.

35

Helleborus

преди 6 години

Семейството ще е по-добро, когато носи отговорности, иначе закърнява. Като тръгнем от детето - раждаме го, бутаме го на бабите, после на яслите, на МОН и не разбираме кога се е отчуждило, докато си гледаме нашата си работа. Така подобно съпругът и съпругата преследват своите кариери, вероятно и родителите им. Когато имаш с някой споделена отговорност, ще се караш, но пак ще се сдобриш, за да мелиш брашно заедно. Ако държавата иска здрави семейства за децата, няма да дублира функциите им.

34

Анонимен

преди 6 години

Докарайте ми свекървата да се разберем по мъжки. С един удар ще я оставя без зъби в безсъзнание. После ще е кротка като агънце.

33

Анонимен

преди 6 години

До относно инцестаНай-голямото доказателство,че инцеста се практикува си ти.

32

Анонимен

преди 6 години

Жената знае нещо, а именно: че синът й не желае да живее с "нея" и се бори като орлица. Която от двете надделее той ще остане при нея.

31

Анонимен

преди 6 години

И свекървата става, може да удави съсела от вуле!

30

Анонимен

преди 6 години

Бият се за Суджук Паша, само такива кокошки са му фенки.

29

все още ерген

преди 6 години

До АнонименНещастна жена.Няма кой да я люби и и си го изкарва на жената.Сина и защо не я постави на мястото си?Така се разрушава брак от свекърва! ....................... Когато се оженя ,ако майка ми прави така на жена ми , първото нещо което ще си помисля е ,че мама е сексуално незадоволена и си изкарва яда на жена ми ! Ще й предложа секс ,хуманен инцест ! Вярвам ,че така мама ще уважава повече както мене така и жена ми ! Няма нищо лошо в хуманния инцест , в много страни се практикува !

28

Анонимен

преди 6 години

Нещастна жена.Няма кой да я люби и и си го изкарва на жената.Сина и защо не я постави на мястото си? Така се разрушава брак от свекърва!

27

Анонимен

преди 6 години

А сина знае ли майка му как я мшато,докато той работи денонощно? Защото ако знае и не е направил нищо ,тази жена какво прави въобще с него и в тяхното семейство.Нормално е ако нещо намират кусури на жена му той да я защити.

26

Анонимен

преди 6 години

Срещу свекървата трябва да бъде повдигнато съдебно обвинение за хулиганство,от пострадалата,която е майка на дете,което също е потърпевш,както обясни специалистката във видеото.

25

От 23 до 25

преди 6 години

Заради такива като теб ми идва да хвана Терминал 2. Толкова си кух, че не можеш да хванеш иронията с която написах коментара. Иронизирам всички слабоумни като теб, които не можете да прозрете как ви пускат по тънката лайсна. Навиват ви пружините, за да се занимавате с глупости, а в това време ви оправят отзад.

24

Анонимен

преди 6 години

Или,куфарите и на терминал 2.И заради такива,като 23.

23

Анонимен

преди 6 години

Грозно,младите трябва да си намерят работа и да живеят отделно.