38

Анонимен

преди 6 години

1) apartamentite ne sa legalni a sa BETONENI2) Vseka sterka prostava zalitaneto na syprugyt si s maika ii ako nmaikata prehvyrli pone 6 apartamenta i 3) Cvetanow naistina raboti intenzivno za sybarianeto na Tikwata Otec Boriukof

37

Aloo

преди 6 години

OVCE SME I TOVA E TOTOVA LI TIYA HORA DA NI UPRAVLYAVAT?IMA TOLKOVA MNOGO UMNI I KADIRNI HORA V BILGARIYA.

36

Анонимен

преди 6 години

Браво на Цецо, колко е умен само, добре че ни каза как всяко семейство има проблеми. Ето това са ГЕРБ, каймака на обществото е при тях, умни, образовани, културни и най-вече честни. А Цецо е техен лидер, с това интелигентно излъчване привлича всеки ден стотици нови членове. Да живей той и неговият Лидер, Бай Той.

35

Анонимен

преди 6 години

Цвъки как са апартаментчетата? И аз искам като тебе ама нещо не мога да събера дори и за един, а заплатата ми е по висока от твойта официалната.

34

симитлийският кмет

преди 6 години

АМА ТЕ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО ЛИ СА?

33

Анонимен

преди 6 години

Това смрадливо нещо защо са го кръстили Цветан? Или името е като ароматизатор? Да, ама не!

32

А за....

преди 6 години

....Домусчиев нищо не чува.

31

Анонимен

преди 6 години

Слагайте една точка върху майката на нацията, все пак има хора, на които им действа шокиращо!

30

чани

преди 6 години

рабфак партийна секретарка и син на шофьор от ДС- физкултурник, пази боже от тях.

29

Helleborus

преди 6 години

35, не търся разбиране. Казвам една истина, но някои ще се възпротивят по идеологически причини. Защото тия политики са религия, макар те да мислят, че моето е религия. Тези политически религии са измислени от хора с личен интерес, заради власт, не са верни, могат лесно да се оборят, налагат се само чрез зарибяване, медии и образование и водят до фанатично последование, без истинска мисъл. Само един фанатик може да реши, че между американеца и саудитеца има културна близост, а руснака му е враг.

28

91

преди 6 години

Във всяко семейство ,освен противоречия,се и по,бават!Брилянтен физкултурен израз за "изчистване на емоции във формат..."!?

27

Анонимен

преди 6 години

Най-големия грях на патрЕотите дори не е коалицията с ГЕРБ, нито лъжата за 300 лв. пенсия, а това че не направиха АБСОЛЮТНО НИЩО за да спрат ромския терор, което беше едно от големите им политически обещания и заради което излъгаха страшно много хора да гласуват за тях

26

Анонимен

преди 6 години

НА СНИМКАТА - ПАРТИЙНАТА СЕКРЕТАРКА ДАВА УКАЗАНИЯ

25

до 28

преди 6 години

Сакън, какви са тия хейтъри, които си позволяват да мразят Цветето на нацията. Па и Мамата на нацията също. Тъщин е чист като утринната роса. Много умен е също. А, да, щях да забравя. Красив. Ако се маскира с един презерватив съвсем мяза на себе си. Мда. Поради специалната форма на главата си. Впрочем и така си е добре. Не може да се сбърка.

24

Helleborus

преди 6 години

Какво се получава, половината бивш християнски свят, където сме и ние, да се обедини с комунистически държави, които не зачитат човешките права, а другата половина постхристиянски свят, да се ислямизира, при което също човешките права падат жертва. На каква изобщо база се правят тези обединения, на измислени теории, измислени в лаборатории, на едните се проповядва, че нямат право на самостоятелност и граници, а на другите, че държавата ще се погрижи за тях. И двете теории противоречат на разума.

23

Анонимен

преди 6 години

Какви отвратителни,нагли и *** мутри имат тези двамата/ или тези двете,все тая/

22

Helleborus

преди 6 години

Хора на няколко континента, Северна и Южна Америка, Европа и Азия, Австралия, имаме обща култура. Тази култура е толерантна, осигурява вътрешен ред, основан на милосърдие и съпричастност, любов към познанието и усъвършенстването на личността, ненасилие. Тази култура осигурява благоденствието и на хората с различно мислене, които макар и малцинство, са живели винаги спокойно помежду ни. Унищожаването на общата ни ценностна система е било цел на завистливи и агресивни култури. Защо го позволяваме

21

Helleborus

преди 6 години

Разделянето на християнския свят, не е баш християнски, но поне с облагородена култура, на две, е по волята на нечестиви хора. Иначе тази култура би се поставила твърдо над света, което нервира други култури. Затова инфилтрирани хора са разбили мира, чрез вкарване вируса на нови идеологии - фашизъм, комунизъм, либерализъм. Ние можем да имаме обща ценностна система, на основата на консервативната си историческа ценностна система. Каква е ползата да пъдим Русия при Китай и да танцуваме с арабите?

20

БГ

преди 6 години

Скапани хейтъри!Нещастници!

19

Анонимен

преди 6 години

Защо ни показвате тези две противни същества ?