61

Анонимен

преди 6 години

Защо САЩ да може да има ядрени ракети, а Северна Корея да не може ?! Тръмп да не би да е по-малко луд и агресивен от Ким Чен Ун ?! САЩ да не би да не е агресивна държава ?!

60

СатаНАТО™

преди 6 години

До до56американеца готов ли е да се раздели с 10те телевизора, телефони, коли? Да скъса с охолството и да се жертва за родината?--------------- Не знам за американците, но аз имам три коли и три телевизора и не виждам проблем да излезем да се гърмим със зелените човечета. Едната колица е груба 4х4 бангия, така че може и до Бузлуджа да се качим.

59

Анонимен

преди 6 години

Китай клекна ...но защо толкова късно...сякаш не си знаят стоката че няма да се откаже...Ето и Иран повлече крак и те изпитаха балистична ракета.Хора не може всеки да притежава ядрени ракет...защото някой по лабилен Вожд може да натисне копчето.Това не е изгодно и на Великите Сили...Все пак късно отколкото никога...

58

Анонимен

преди 6 години

И Китай клекна.

57

Анонимен

преди 6 години

Никой няма как да знае какво правят китайците и корейците през границата между двете държави, така че това че Китай казвал че ще врътва някакво канче, нищо не означава реално

56

не с лошо

преди 6 години

Защо пък Русия да се меси там където не е нужно?

55

Аз

преди 6 години

Глупости, ако само САЩ и Русия тръгнат да се унищожават взаимно и взривят примерно по 200 ядрени бойни глави, сещаш ли се какво става с радиационния фон на планетата и как след няколко години бебетата ще се раждат с по три пръста и едно око?

54

не с лошо

преди 6 години

тоя дебел шебек Хамериканците ще го опекат на бавен огън

53

Истината

преди 6 години

Дали Светът ще оцелее при ядрена война силно зависи от нейният формат.Ако примерно в нея участват всички притежаващи ядрено оръжие,то наистина краят на Света ще е неизбежен.Обаче,ако войната засегне сравнително ограничени региони,вариантите са много.Естествено,за нас най-важно е Европа да не участва,нека САЩ и Русия се унищожат взаимно.И Израел,по възможност(хи-хи).Впрочем,в Америка са най-големите апологети на ограничената ядрена война..

52

тонката

преди 6 години

Трябва да си пълен *** за да симпатизираш на страни като Китай,Иран,Индия и Русия.Или просто ком...унист долен.(:

51

Факт

преди 6 години

И Русия,и Китай много добре знаят,че е още доста рано да събарят САЩ!Америка все още е прекалено силна,а и не са готови структурите,които ще я заместят,та да не настъпи колапс след елиминирането и.Затова и плановете им в тая посока са дългосрочни.Обаче Ким е на път да ги обърка,предизвиквайки война предсрочно-нещо,което САЩ неистово желаят и смятат за единствен начин да съхранят и разширят световното си господство.При това положение няма как и двете страни да не му опънат ушите!

50

До 67

преди 6 години

Ти на колко годинки си и проумяваш ли какво говориш?Това не може да го каже и третокласник.Този Интернет съвсем ви ,,изглади" мозъците бе деца.

49

Анонимен

преди 6 години

Ако се употребят всички ядрени ракети, планетата Земя ще стане едно бунище без никакви форми на живот. Ако се употребят умерено, цялата човешка цивилизация може да изчезне и да се върнем в тъмните векове, знанието ще бъде изгубено и тепърва ще се учим как да си запалим огън например.

48

Анонимен

преди 6 години

Скоро идва денят на гуситата! Ще папкаме свинско и ще гледаме забавление!

47

Анонимен

преди 6 години

НАИСТИНА ВАЖНОТО Е, КАК РУСИЯ И КИТАЙ ЩЕ СИ ПОДЕЛЯТ ТЕРИТОРИЯТА НА КРАВАРИЯ СЛЕД ТРЕТАТА СВЕТОВНА!

46

Гошу

преди 6 години

Е, няма страшно. Той Путитy в познатия му подмолен и лицемерно-подлизурски стил ще му доставя тайно всичко, но пред света ще разправя, че е съгласен със санкциите на ООН :)))

45

Анонимен

преди 6 години

КОЙ КРИВ КОЙ ПРАВ ТОВА ВЕЧЕ Е ТОТАЛНО МАЛОВАЖНО!!!!--------------------ВАЖНОТО Е АКО ИМА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА ТО ЦЯЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ДА БЪДЕ ИЗРАВНЕНА СЪС ЗЕМЯТА СЪЩО :D

44

Анонимен

преди 6 години

Само гледайте сега как Ким Завоевателя ще разгроми САЩ, после ще подпука Южна Корея, Китай и Япония, а накрая ще накара Русия да му плаща репарации. Болните севернокорейци - най-здравите болни в света!

43

Анонимен

преди 6 години

ТАЗИ НОЩ СЪНУВАХ КАК ГОЛЕМИТЕ ЯДРЕНИ РАКЕТИ СЕ ИЗСТРЕЛВАТ ОТ ЗЕМЯТА НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА!!ИМАМ ЛЕКИ ПРОРОЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ СЪНИЩАТА МИ СА СЕ СБЪДВАЛИ!!!-------------------ИЗВОДА Е: ПОЛОЖЕНИЕТО НЕ Е РОЗОВО !

42

до56

преди 6 години

До АнонименНедохранени, ама обичат родината си. А американеца готов ли е да се раздели с 10те телевизора, телефони, коли? Да скъса с охолството и да се жертва за родината?