140

Анонимен

преди 6 години

Аман от инвалиди - точно куцо и сакато

139

Тошко иванов

преди 6 години

Всички лекари са една държавна и законна мафия срещу която сме почти безсилни!!! Но има бог той е достатъчно силен!

138

В. В.

преди 6 години

Минах На телк бях втора група сега ми дадоха трета нямам нито един здрав орган изкараха ме здрава дори телк есте с неверни данни пишат какво им падне умишлено свалят на хората групата политика на държавата. А вярвай и живей.

137

Анонимен

преди 6 години

До неинвалидИскаш ли да си на мястото на диабетика?

136

Зигфрид

преди 6 години

Преди 1 година лично видях в Окръжна болница в Бургас, ГинекологичноОтделение,как две млади *** -явно беше че,едната се познава с лекаряи уреждаше другата-бутнаха на лекаря - гинеколог от отделението , рулце от банкноти ,той се погледа и си ги пусна в джоба на престилката.Разделиха се доволни един от друг. За какво една *** ще дава пари на лекар от отделението, в коридора на болницата, прикривайки се ? Я диагноза рак на шийката на матката ,я нещо друго осигуряващо инвалидна пенсия за

135

Зигфрид

преди 6 години

Продължение :Тези продажници лекари, да ги застигне БОЖИЕТО проклятие ,до три поколения.- защото това е подигравка и измама с цял народ.Ами като няма правосъдие ,да се надяваме на възмездие.

134

Зигфрид

преди 6 години

Българите са неблагодарни и неразумни !Ако нищо не се направи по ТЕЛК-овете ,ББ и ГЕРБ ,са виновни .,Ако се направи ,както е в случая, пак са виновни -6 комисии,искали да умират инвалидите и т н .А истината е, че всеки познава по 2-3 фалшива инвалиди,особено в селата ималките градове.А за *** ,пък да не говорим!Позор за тези лекари,които за стотина лв.рушвет , са раздавали право за инвалидност на здрави хора .т.е.нашите пари.Човешко възмездие явно ,няма да получат,но да се надяваме БОЖИЕ

133

Баба Янка

преди 6 години

Нема да забраим, как некъв Здрав престъпник с няколко висящи дела, го даваха по ТВ-ту. Имаше 6 епикризи, чи бил страдалец, имал високо кръвно, счупен крак, сърдечна малоформация и още, и още. Тези 6 епикризи, са издадени от 6 докторя, ортопед, сърдечен хирург, личен лекар и т.н., защо докторята не са подведени под съдебна отговорност?! Защо не са им отнети лекарските права? Какво е тази спойка между мутри и доктори. Защо не публикуваха имената на тези"докторчета". Да ги отминаваме с отвращение.

132

Анонимен

преди 6 години

КУРИОЗЪТ БЕШЕ В ХАСКОВО.100 % ИНВАЛИДНОСТ - НАПЪЛНО СЛЯП ЧОВЕК С ПРИДРУЖИТЕЛ, ХВАНАТ ДА КАРА ТАКСИ.

131

Анонимен

преди 6 години

До HelleborusБабата на село, пък, къде се вписва ???

130

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

правителството само се унищожава с помоща на народа да сте живи и здрави ще има повече корупция

129

неинвалид

преди 6 години

А какво ще кажете за тези "инвалиди", които си плащат и с връзки им издадават телково решение? И уж са диабетици, а нагъват пасти и сладкиши?

128

Helleborus

преди 6 години

Когато правиш политика, редно е да визуализираш добрия гражданин, да си представяш как работиш за него и как му помагаш, за да е добре. Да си представиш бабата на село или учителят в клас, да искаш да им улесниш живота. Така подхранваш с грижи добрата прослойка на обществото, отделен проблем е да санкционираш лошите. Политика не се прави, когато си представяш тълпа измамници, които трябва да надвиеш или тълпа неграмотни родители, на които трябва да вземеш децата. Политиците на война ли са с нас?

127

Helleborus

преди 6 години

Ако държавата е почтена към народа си, тя ще намира начини да санкционира виновните лично, за конкретното им престъпление, а няма да обижда целия народ и да разиграва инвалидите като маймуни. Тенденцията е хората да се улесняват, инвалидът, ако го уважаваш, редно е да се яви на лекар веднъж някъде близо до дома си и то без да чака опашки. Какъв ресурс ще стовари там държавата, за да си свърши работата от един път и то качествено, си е неин проблем.

126

Helleborus

преди 6 години

Ако лекари дават фалшиви телкове на роми, то е станало с политически протекции. Ромите нямат пари за подкупи, нито акъл за такива врътки. Нито си представям как лекар лъже системата, от любов към ромската махала. Също както полицаите не ги арестуваха в началото на прехода, а съдиите ги пускаха. Имаше един момент, в който буквално се водеше полемика трябва ли това да се промени, защото можело да се напълнят затворите. Но заради тях държавата се държи агресивно с всички ни, както в образованието.

125

Гюнтер до 130

преди 6 години

..всъщност като се замисля,абе *** не е ли инвалид!??..Спомням си че като и разпорих гъзъ каза че ще мине на телк!Не и ли дадоха?

124

Гюнтер до 130

преди 6 години

!!!!!...не ти завиждам!ама изобщо!...

123

Анонимен

преди 6 години

Има една безмозъчна кофа Сюлейманка от Обединените Педериоти. Пази боже такива калинки и интелектуални инвалиди да пипат законите.

122

посегнаханаинвалида

преди 6 години

До Съжалявам,ама...Щом инвалида не е толкова полезен и производителен, не е желан от работодателите, защо комисиите ще го водят "с право на работа" и ще му спират пенсията? Комисиите казват, че е с право на работа, а работодателите казват, че инвалида не е продуктивен.Това противоречие обрича на гладна смърт инвалидите.

121

до Гюнтер

преди 6 години

Куче cмoтано, половината инвалиди сами са се докарали до там, защото са на първо място мозъчни инвалиди. Отказват лечение масово, "нямам проблеми с кръвното" и "нямам проблем със захарта" чувам по няколко пъти да ден. После като излезе от болницата, че е сакат за цял живот не го притеснява, първите му думи са "ами мога ли да се явя на ТЕЛК". Имам чувството че нарочно се докарват до там някои хора.