125

Анонимен

преди 6 години

Добре направена поръчкова статия!Нищо особено!Стандартна,в рамките на предпиосанията на господарите!

124

popa ot razgrad

преди 6 години

умно момиче...

123

bismarck

преди 6 години

Бе, то хубава статия. Так с имигрантите в Германия, онака и так далее.До тук добре. Жената 2001 "възирала" на някъде Испания после в Германия. Учила. Сега преподава - реализира се. Само дето не ми стана ясно какво се опитват да ни пробутат със статията?!?"Германия например би могла да нагоди законите си към новата ситуация - от носенето на забрадка" и това, че България да си оправяла съдебната система ?!?Тия нещица пък как се комбинират с преподаване на немски?Стига ни пробутвайте 25-тикадъ

122

Иван

преди 6 години

Германците ясно казаха НЕ на политиката на Меркел на изборите днес. Точка.

121

Анонимен

преди 6 години

Кампанията в медиите "Да изградим положителен образ на мигрантите" продължава въпреки печалната статистика за атентати, убийства, изнасилвания, обири и разплод на социални помощи. Много интересно дали тази жена се вози спокойно в градския транспорт на Германия, дали е спокойна за децата си, дали ги поощрява да контактуват с мигрантите-мюсюлмани и дали би приела някое 10-членно мигрантско семейство в дома си.

120

Щирлиц

преди 6 години

До тая пъкАко всеки имаше и развиваше собствен бизнес,нямаше да има никакво развитие-много чорбаджии,без възможност да наемат още работници,защото всеки си има ....бизнес.Мислете понякога.

119

До тая пък

преди 6 години

От написаното съдя, че си успял/ла много-според теб. Само да попитам: ако не бяха т.нар. даскалици дали щеше да си толкова успешен?

118

тато

преди 6 години

До жжааого Само да знаеш колко американски бази и не само има в Германия, бедна ти е фантазията, какво друго съзнание да имат германците освен да слушкат и да правят автомобили, които после си ги купуват обратно от американците.

117

шоп

преди 6 години

тоя пасквил 5 дена ли ще го държат на първа страница

116

тая пък

преди 6 години

Това че всички хора са братя е комунистическа шашма. Намираме се в общество което се развива на базата на конкурентната среда и следователно целта на всеки е да "изяде" хляба на другия, да се разшири за негова сметка. Нормално е да не искаш навлеци в дома си. Но от друга страна какво толкова е постигнала тази жена? Нишо съществено - станала е даскалица. Пофесия за по-неспособни хора. Да е развила собствен бизнес? Да е завоювала пазари? Да има 4-5 деца - наследници на финансова империя? Нищо.

115

йози гьобелс

преди 6 години

е аз си мислех че съм голяма работа едно време ама ханъмката, еСССР и дойче веле ме сложиха у малкото си джебче. ПС: мъжа и дойчистанец на каката пуска ли я на арапските жребци да я пояздват? той снима ли докато това става или лъска бастунеца? малките маймуноподбни космати индивидчета гледат ли ги или направо ги дават на чичко шулц и чичко джункер да си играят с тех?

114

световна конституция

преди 6 години

До HelleborusСпазването на десетте божи заповеди е основната ни конституция по пътя на божието царство!

113

Lan

преди 6 години

И кое точно в коментара ми беше обидно :)...а не Ви понася факта, че това е пропаганда или че е преписана? Аз пък си мислех, че има свобода на словото! :)

112

гяур

преди 6 години

До песимистСамо половин век комунистическо робство ни превърна в съветски болшевики!

111

песимист

преди 6 години

До 1Само за едно съжалявам - за нашата втора Родина- Бавария.......Остава да чакаме султана да си прибере раята!Петте века не са никакво робство а съвместен живот. Те са нашите братушки!

110

Анонимен

преди 6 години

Тая па ча след всеки урок доброволно я изреждат га джалите и затова е толкова доволна

109

Helleborus

преди 6 години

Човешките права се спазват от хора, които имат страх от Бога. А не от онези, които говорят за човешки права, но узаконяват едни права, резултат от субективния им начин на мислене, докато последователно мачкат други човешки права, на хора с друго мислене. Само осъзнаването на това, че не може да имаш власт над мисленето на другия, понеже човекът не ти принадлежи, гарантира неговите права. А не фанатичната вяра в твоята идеология, която ще налагаш над неговата. Кесаревото на кесаря, божието на Бог

108

Анонимен

преди 6 години

Поредният опит за промиване на мозъци и плюене по българите от гейче веле...чрез интервюта на тамошни бгта,с вече промити мозъци от електората на бабека...

107

Helleborus

преди 6 години

Почитай баща си и майка си е вечен закон. Това включва род и традиции, култура, памет, глобализацията не предполага да забравиш кой си, германците също са патриоти. Христос като е учил християните на ненасилие, не ги е учил да го постигат, като се смесват с останалите. Ненасилието е вид учение, култура. Физическото смесване на хората не гарантира любов. Насилието идва от културите, които го съдържат. Включително капитализма, ще ме извините, но води до такова - колонизирането на слабите държави.

106

Анонимен

преди 6 години

До Дедо значи си тент а тент