14

евгени

преди 6 години

как ще минеш по пътя, който ще се строи, като погледнеш нагоре вляво- стотици тонове ***, мърляви къщи, велика смрад.Кога ще се оправи този район наречен Максуда ?

13

Браво на Портних!

преди 6 години

Премахването на това гето е благодарение на Варненския кмет Портних, който съвсем законно го премахва и разчиства.Досега комунистите ползваха ромите от гетото за избиратели и затова гетото се разрастваше, но Портних не иска изобщо да разчита на такива гласове и разчисти незаконните постройки.Нима другите кметове не могат да вземат пример ?

12

Анонимен

преди 6 години

Браво! Господин Христов има смелостта да нарича нещата с истинските им имена.

11

Пример за ЕС държава

преди 6 години

Айде драги ромчета направете един референдум за автономия :)) В противен случай няма да можете да живеете нормален живот в *** истан :))

10

Толерастия

преди 6 години

Абе има едни булдозери, производство на Комацу, дето гумите им са по 2 метра, ама пък греблото събира две манг***лckи къщи. Та на тая машина аз ще и платя нафтата един ден да не спира да прави тигели напред-назад докато не подравни пейзажа. Ако някой друг се прежали да и сипе нафта за утре ще се получат нещата.

9

наблюдател

преди 6 години

Айде сега всички от съборените къщи ги пратете в Германия, там ще им намерят и работа и общински жилища и всички ще ся доволни.

8

Анонимен

преди 6 години

А дерето по бул.Република,пред ИКЕА и фалиралият завод Черно Море няма ли да почистите,клони,гуми,камъни,ВОНИ на зелена гнилоч,а кмете?

7

...

преди 6 години

Чистят канала дето минава през махалата през няколко години, после за няма 2мес. Пак е пълен с ***. Ако стане нещо /примерно наводнение/ общината ще е виновна ,че не го е изчистила, а тези които са го напълнили с *** ще са невинни жертви. Живеещите наоколо едва ли плащат данъци и такса смет.Като горят гуми всички им дишаме отровите...Няма оправия ток, вода и т.н.в повечето случаи все е на аванта. Всички са им длъжни.Изключвам всички съвестни граждани от района!има такива!

6

Анонимен

преди 6 години

Сега обаче да не бързат да бетонират. Да възстановят терена в оригиналния му вид, защото в противен случай мангасарската гнусотия все пак ще е успяла да съсипе напълно мястото по един или друг начин.

5

Смешник

преди 6 години

Първо ги бутнете

4

толераЗД (явно)

преди 6 години

Стига мразили и злобяли - кратко, точно и ясно е казал кметът - специално отношение няма. Точка. Нито повече, нито по-малко.

3

Анонимен

преди 6 години

БХКВсички изхвърлени на улицата трябва да бъдат настанени в общински жилища без наем докато общината им построи апартаменти.

2

Циник

преди 6 години

"Антибългарският комитет"?БХК ли? Тези истински българи...и патриоти...що не им изпратите по 2 - 3 ромски фамилии - да ги настанят в хола и спалните им

1

Pvc glas

преди 6 години

Ravnopravno sabirane na b.,okluka...