46

Ани

преди 6 години

Борбата с корупцията е борба срещу Империята на Злото.Сега след призивите е добре да видим действието. Но щом го казва пред Американски президент имам усещането че е на прав път.

45

Анонимен

преди 6 години

Г-н Радев презшдента на България отиде чак в САЩ да зове за борба с корупцията ? Че нали хората на САЩ които са у нас я правят - нима това и те не го знаят, но може да им е изгодно.

44

Анонимен

преди 6 години

До dancho trympovWho cares? not Why cares?

43

все с тая

преди 6 години

корупция се борят,все на ставане и лягане за нея говорят-а ТЯ процъфтява и много хора ощастливи!сега вече и в Щатите я направиха тема нъмбър уан.имали сме много добри отношения на полит. ниво,ама янките не давали парите си за развитие на икономиката ни.то каквото имаше за опоскване-ТЕ и милите ни еуропейски пръдньори го опоскаха.нашите пък властимащи си прибраха тлъстия комисион.а пък нашите що пари потрошиха да им огаждат в Ирак и Афганистан-стотици мил. в зелено!та така-велики сме в подмазване

42

Дедовия

преди 6 години

Радев срещу корупцията е като нapкоман срещу нapкотиците!

41

цаца баца лаца

преди 6 години

всичко у нас е корупция, всичко е помия.

40

Анонимен

преди 6 години

Никой .

39

Миял

преди 6 години

До Анонимен--43;Абе казвал ли ти е някой колко си глупав?

38

Анонимен

преди 6 години

Тц,тц,тц! Да му се невиди! Радев не излезе Ленин! Снишилите се комунисти започнаха да пъшкат. Тъкмо помислиха, че ще си разкършат гърбовете, схванали се от толкова дълго снишаване! То, к'во излезе!

37

Анонимен

преди 6 години

Радев дали разбира че разочарова милиони българи които го избраха с надежда че няма да се кланя на сащ . Сега се превърна във Плевньо 2 . Кани Тръмп , говори за свещеното нато .. Добре, бе мама му стара как един не се намери читав в тази държава . Срам ме е че гласувах за такъв

36

Анонимен

преди 6 години

мазни борби с корупцията! кой ще надвие!

35

Баце

преди 6 години

Клинтън и жена му са оцапани с кръв и корупция до ушите ? Радев показва своето лице и съвсем скоро и най-червеният смахнат , дементен старец ще разбере че е се е прецакал гласувайки за него !

34

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Чакам с нетърпение второто посещение на Клинтън в България.На първиото той търсеше в България пури за пушене от колекция стари-над 35 години. Аз му предложих колекция Кубински в кутия 50 броя ,,Партагас,, идваха неговите хора,видяха ги,харесаха ги,но като им казах 3500лв. те поискаха да му ги подаря.казах им,че ако ги подаря аз ще обидя Бил и те не ги взеха и си отидоха в,,Кампински,,Пурите си седят и сега отново ги предлагам,ама за 20,000 долара. Да заповядат.В. ,,24 часа пак да отрази сделка

33

Додо

преди 6 години

Чудесно! Руския генерал се снима с Бил Клинтън!!! За позабравилите, ще припомня - Бил Клинтън е този, който взе планини от кеш от Ислямския Джихад да създаде не един, а цели два ислямски анклава в сърцето на Европа : Босна (през 1995), и Косова (през 1999)! Нека го целува руския генерал! Пфююю, отврат!

32

селския миндил

преди 6 години

ще го приеме ли още някой пенсионер да запълни графика

31

Анонимен

преди 6 години

А ББ си играе с кучето! Бау-бау!

30

Анонимен

преди 6 години

Абе, защо любимият мин.председател напоследък се покрива по национални празници! Фейса ли е мястото за честитки или няма подходящ език, та оставя ПР-а да му среше мислите? Ех, първобитнико!

29

Monika

преди 6 години

А Деси къде е?Да запали на Бил пурата?

28

Анонимен

преди 6 години

Покъртително!!!Колко записа още трябва да изтекат,за да види невежия народ какъв престъпник ни управлява!Какви доказателства още ни са нужни!То не бе Мишо Бирата,Ало Ваньо..и колко още..На изборите хората бяха заключени,писаха SOS,къде се е чуло и видяло такова нещо,едни чували със бюлетини,бяха заменени със други!Само малко да се повозиш със едно софийско такси и слушаш такива пикантни клюки,че няма надежда,защото БСП И ДПС плащат за един глас 50 лв,а Бат Бойко плаща 100лв

27

лошо

преди 6 години

Радев падна в очите на много хора след като се срещаш с този военно престъпник ....