46

1

преди 6 години

До Striker,ганьооо,кадъните не са ***,защото се подмиват,обаче вашите миризливи жени, на умрели къртици миришат.

45

Халил

преди 6 години

До Анонимен Няма по просто и тъпо животно от българина. Жевее в помията и завижда на комшията си.

44

Анонимен

преди 6 години

До 57 анадолски. И от кога има Кюрдска държава, та казваш САЩ я подкрепят? Като се появи такава държава, ще ви се стъжни на такива като теб. Както САЩ подкрепят Косово, така и Кюрдистан ще бъде подкрепян. Не изключвам и член на НАТО, да стане.

43

Тъпак

преди 6 години

Тука само из.роде.ни мисли от някакви тн. турци, които и Турция не смята за такива. Не ми се четат про.стотии.

42

Анадолски

преди 6 години

"Халилчо, да не стане само така, че Америка да подкрепи кюрдска държава и да почнат да ви е..т, и вас, и вмирисаните ви кадъни като ходите на почивка на Ван, а? :)"Много си назад с нещата...та тя си я подкрепя:-) :-) :-) :-) чисто и ясно! Та и я въоражава даже...:-) :-) :-) :-)

41

Striker

преди 6 години

Халилчо, да не стане само така, че Америка да подкрепи кюрдска държава и да почнат да ви е..т, и вас, и вмирисаните ви кадъни като ходите на почивка на Ван, а? :)

40

Халил

преди 6 години

Кюрдите в Ирак ще го лапат скоро. Велика Турция ще присъедини Керкюк и Мосул към територията си. А булгарските въшки които никой не *** за нищо само ще стоят и гледат и ще *** от глад. Великите дела са за велики държави като Турция а не за дребни държавици чакащи единствено на помощи

39

Анадолски

преди 6 години

"Нещо санкции срещу турция, къде е разликата с крим не мога да разбера! Запада е лицемерно недоносче"Как да има санкции след като между държавите има споразумение, че ако единтичността на Ирак се развали...Турция има право да си вземе Мусул и Керкюк...кои държави да вложат санкции:-) :-) :-) тези, които са подписали споразумението ли:-) :-) :-) :-)

38

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Тоя па си мисли че еегипетски фараон и ще живее вечно. Докара Турция до такова положение чв само 24 часа след като пукне страната ще бъде обхваната от такава прекрасна гражданска война че турците ще се избият и намалеят наполовина. Щото са диви и прости.

37

Анонимен

преди 6 години

Ердоган скоро ще посети Алах Мохамедов

36

Българина

преди 6 години

Нещо санкции срещу турция, къде е разликата с крим не мога да разбера! Запада е лицемерно недоносче

35

Исмет

преди 6 години

Биллюлля слушаита каво съшнос казва султана

34

Анонимен

преди 6 години

До 38 Шойгу не е тюрк! Баща тувинец, майка рускиня, нищо общо с тюрките. Тувинците са родствени с монголците!

33

Aida

преди 6 години

Referendumite sa velika sila.

32

Анонимен

преди 6 години

Сусаче колкото и да се напъваш не се получава, знаем, че мечтите ви са такива, но...:-) :-) :-)...Сулюка газ пикае сега

31

Анадолски

преди 6 години

До Су 34"Турция загуби войната в Сирия и Великите сили и отредиха да се занимава с Джебхат Ан Нусра единствено."Сусаче колкото и да се напъваш не се получава, знаем, че мечтите ви са такива, но...:-) :-) :-)

30

Анадолски

преди 6 години

"Ердоган, можеше да е велик политик само, ако живееше през 18век."Значи ви трябва един Ердоган!

29

Анадолски

преди 6 години

"Строи нови затвори за около 50 000 души, които са против диктаторското му управление. Далеч са от демокрацията и е факт, че не спазват никакви човешки права."Виж ся колега кво ще ти кажа...Вие си вижте правата на апашитата си!

28

Анонимен

преди 6 години

Малките вече разбраха,че нявсякъде терористите са техни хора да ги плашат като торбаланци тия се ослушват наоколо как мили хора риба да ловят.

27

Анонимен

преди 6 години

А веднъж гледах руските войницо в сирийската база дето обслужват бойните самолети - ами то половината бяха дръпнати, само по един мустак им трбва и все едно гледам турската армия.