15

Рв

преди 6 години

Добре де..ясно. Не ти харесва...само не разбрах защо, след като се чувстваш толкова застрашен и ти е толкова тъпо там, си ходил "не веднъж"... аз ако се окажа на такова ужасно място, никога не бих се върнал. И вземи сложи една кирилица....елементарно е.

14

селян с коело

преди 6 години

Ако в бг стане нещо подобно единствено мога да се надявам вятъра да премести дървата на комшията в моя двор ,че много ми са 1000 лв за сезона.

13

Анонимен

преди 6 години

започна се земетресения урагани скоро ще е...

12

Анонимен

преди 6 години

Жалко.Дано се оправят хората.

11

Анонимен

преди 6 години

Лаладжии да искаш....То и в Р.Доминикана било хубаво ,но само в resortite inache като цяло било голяма мизерия и бедност,но с уникално красива природа,но местното население не живеело добре.

10

РВ

преди 6 години

До 11.Ти май никога не си бил там. За разлика от теб обаче, аз ходя в П.Р. често и ще ти кажа че Сан Хуан, особено старата част е много чиста, спретната, с хиляди ресторантчета и капанчета. Всичко е вкусно, пресно. Хората са вежливи,усмихнати и като си гринго турист се отнасят с теб като с цар. Цените са същите като в Ню Йорк. Плажовете са УНИКАЛНИ. Има много да се разглежда. Никой не те закача- напротив. Има и лоши квартали,но не вярвам да са по-зле от столипиново.

9

Анонимен

преди 6 години

Следва урагана Жоро , ама ще е по-слаб.

8

РВ

преди 6 години

Пуерто Рико е райско кътче. Светлинни години по- напред от България. Ще се възстанови бързо. Да му мислим ако нещо такова се случи при нас....това ще е краят.

7

До6

преди 6 години

До6Личи си , че си глупak на който няма как да обясниш какво се случва при вятър 270км/ч. да ти духа къщата часове. Ще ти се отлепи и санировкаката и здравията ти БГ покрив също. Точно по тези места включително и Флорида сградите са в пъти по солидни и сигурни от Българските

6

Анонимен

преди 6 години

останахме без ананаси

5

Анонимен

преди 6 години

Мда, личи си, че е американска територия, само като видиш дървените електрически стълбове и ти става ясно защо половин САЩ остава без дом (от талашит) и без ток и след всяка буря.

4

Анонимен

преди 6 години

Направете ново деспасито и не Мария, а майката ан Мария ще ви дойде на гости следващия път!

3

Анонимен

преди 6 години

Като гледах по телевизията как хубаво са им наредени паветата, нашата учителка да отива и да ги наема! Ако Дондуков го удари проливен дъжд и сигурно повечето павета няма да ги има, а при ураган направо ще е подготвен терен за асфалтиране, по-скоро за строеж!

2

Надето

преди 6 години

Горките хора...Как ще изкарат 4 до 6 месеца без ток?Та това е адски много време!

1

Анонимен

преди 6 години

"Пуерто Рико е напълно унищожен от урагана Мария"Давай Мария- с пълна газ към САЩ!