6

анонимен

преди 6 години

Глупости !

5

Анонимен

преди 6 години

Това е истината за жената Лъв, браво! С малко думи си направил много точно описание, може би познаваш някоя жена - типичен представител на тази зодия. Има и изключения, но в общи линии това е - класата в обноските и мирогледа на партньора са много важни , понеже сме по природа естети. И интелекта! Джентълмените може да са на изчезване, но пак ще ги срещнете в повечето случаи сред мъжете Лъв! Те са великодушни, щедри и много магнетични. Попадна ли сред ограничени и прости /невъзпитани хора, моментално ги игнорирам. Просто не знам как да комуникирам с тях.

4

Анонимен

преди 6 години

Стрелец са най-сексапилните и загадъчни жени от зодиака!

3

Не е вярно

преди 6 години

Една от изброените зодии съм. За моята не е вярно. От изброените може би само Скорпион. По мои наблюдения по-големи съблазнителки са Телец, Козирог и Овен. Но иначе за красотата зодия няма, а мъжете плезят език след всяка хубавица... Но отблъскващи дебелани има без изключение в целия зодиак.

2

Анонимен

преди 6 години

Лъвиците не са за всеки.Трябва да си класен мъж за да остане при теб.Не е само до парите а и до излъчване,мироглед-требе да си на високо ниво.Или поне забавен интересен,сигурен и щедър човек.Не подлежи на опитомяване,но пък ако пожелае ще направи всичко което поискаш. Скорпионките са от всичко по много особено що се отнася до сексуалност,привличане или прелъстяване.Май няма мъж който да може да им устои.Имат и тъмна страна която проявяват по-късно.Стават властни егоисти с малко чувства.

1

58220

преди 6 години

а ако е праселъв пак ли пленява или пленява само турците, че те сланина не ядат ама тъпчат