26

Дилян Попов

преди 6 години

Сестра ми е супер! Който не може да я има само може да и гледа снимките... Не злобейте! Няма смисъл. Има жени за всички мъже и обратно.

25

Анонимен

преди 6 години

Всяка известна и добре изглеждаща жена в бг е наричана к...а. Пяк ще си лягаш до хипопотам ама как те хубавите не стават...ех кисело е това грозде, Ганьооо

24

9689

преди 6 години

Не разбрах какво и как работи?

23

Циганин

преди 6 години

Добре че дойде демокрацията ,та доста народ се изнесе по София и някои успяха да станат успешни .

22

Чичо

преди 6 години

Малка съм но пък от Плевен - такъв лаф имаше преди години

21

65

преди 6 години

Тая ,,новинапоне от 7_8 ,години се върти от себеуважавсщите се медии.

20

Анонимен

преди 6 години

Малолетни подрастващи кифли, изявяващи се като анимационерки на партита за селски ергени. Какво да си помисли човек ?При това с тая уста, заемаща 3/4 от размера на лицето ...Кажете вие, аз няма да казвам нищо.

19

Анонимен

преди 6 години

Тая на снимката коя от двете е ?Защото като й гледам размера на устата може да ла-па по три ергенски пръчки наведнъж.Може дори и четири.

18

Малък шлем

преди 6 години

Каква е целта на тази публикация? Реклама на две пробиващи си път с ...... селски ***?"Сестрите пък участвали в подготовката на тематични купони, в които се включвали всички ергени от околността." Тематични купони, всички ергени.... Смях в залата. Че някои от тия ергени даже ги таковали и двете по едно и също време. На това едно време му викахме "Малък шлем". ("Голям шлем"- две сестри и майка им, милфът.)

17

Анонимен

преди 6 години

Поредните български жрици - нищо ново под слънцето....

16

Анонимен

преди 6 години

ХОДЕЛО и с дветеПо селата ХОДЕЛО и с двете означава ОПРАШВАЛО редовно и двете.При това на село ако не е пълна програма не се брои за еване.

15

Турист

преди 6 години

Така се прави добра реклама за селцето.Тия двете, ако още "помагат" във фамилния бар ще се увеличат посетителите десеторно.

14

Анонимен

преди 6 години

А то пък не можело да реши коя да предпочете и ходело и с двете в продължение на няколко месеца."""""""""""""""""""""Да се разбира че момчето праскало двете малолетни селски хорвета на смени. А някога може и заедно.

13

мераклия

преди 6 години

Да прекараш балдъза си е нещо напълно нормално: и едната бабината - и другата бабината стока.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Грозна била :DDD Ей, ***

11

Анонимен

преди 6 години

за пръв път чувам за тази.на всичко отгоре и грозна, че и с 4 цола уста

10

Анонимен

преди 6 години

Абе внимавайте какви неща пишете по тия статии защото малко или много днешната младеж се влияе от пресата. Утре момчетата няма да се плющят само с 2 момичета, а с цял клас едновременно.Мани мани, пропаднала нация. Ей заради такива пропадания ИДИЛ расте и взима привърженици

9

Елемаг

преди 6 години

И това за дискотеките са глупости,имаха фамилен бар и 80% от услугите не ги чукаха на касовия.За сметка на това, чукането се балансираше на тях двете!!Баща им нямаше сервиз,а в гаража бачкаше частпром!!Дискотеката в ,която имаше и джаги и билярд, я държеше съвсем друг човек.Тия двете там идваха само, за да могат по тъмните часове да обслужат орално някой в селската тоалетна.Като си измиеха устните сутринта взимаха някой лев, като чистачки на Милен във фурната.Който не вярва ,да провери!!

8

Елемаг

преди 6 години

Като ви разправях ТУК,преди 2-3 години ,че двете съм ги въртял на караминьол зад бара на фамилното им барче в Гулянци-вие се смеехте.Сега като ви кажа,че Бойко,понеже идват плащания и председателство иска да остави и този мандат неизкаран,искам да се смеете пак.Защото има плащания по дълга,а пари няма в хазната!!!

7

Анонимен

преди 6 години

за 6 Бе да ти кажа Бахаров не само тази оправи, ами и онази синеока мръсницa Койна Русева в оня филм.