9

#8

преди 6 години

Няма нужада да ги гледам по БТВ, бившата ми е същата... мисля, че всички преживяли вид хранително разстройство трябва задължително да преминават психиатричен преглед преди да им се дават възможности да функционират свободно в обществото.

8

Анонимен

преди 6 години

До МдаКазва се "модрена,успяла и независима жена"Трябва повече да гледаш анорексичките от БТВ и НОВА.

7

Лили

преди 6 години

Явно неправилно сте прочели написаното. Написах, че семейството и не би се почувствало по-добре , ако прочете коментарите. Не е хубаво да съдим някого без да го познаваме. Истина обикновено не е това , което всички виждаме отстрани.

6

И пак до Лили и Ива

преди 6 години

И честно казано, ако реално и мислехте доброто щяхте да се надявате да е избягала по собствена воля. Другите опции не са приятни.

5

До Лили и Ива

преди 6 години

"...едва ли ще се почуства по-добре , ако прочете коментарите Ви..." Ако чете коментарите ни, значи, че е някъде, с достъп до интернет, съответно тя самата не иска да я намерят. В този случай не виждам защо да сме съпричастни. И да, всички си имаме проблеми в живота, но ако бягаме от тях обикновено се влошават и тази "солидарност" само пречи. Понякога човек трябва да чуе грубата истината, за да се вразуми, иначе го подкрепяме да потъне по-дълбоко.

4

Ива

преди 6 години

Лидка е изключително скромно момиче. Спрете да бълвате клевети срещу човек, когото не познавате. Статията е написана с цел да се помогне за намирането и , а не за да изливате собствената си омраза и предразъдаци. Тя ли е единственият безработен човек в България ?! Всеки има трудни моменти в живота. Огледайте се и спрете да съдите.

3

Анонимен

преди 6 години

тя затова е в неизвестност, защото не иска да се знае къде енали гледа в биг брадър какви успели шавврантии имаи тя иска такаотишла е при някой герой от фейсбука да му даде и да му източи някой лев

2

Лили

преди 6 години

Как не Ви е срам?! Защо съдите без да познавате жената?! Семейството ѝ едва ли ще се почуства по-добре , ако прочете коментарите Ви. Момичето е изчезнало! Хората нямат никаква информация какво се е случило. Поставете се за момент на тяхното място и тогава коментирайте. Не съдете и не упреквайте без основание.

1

Мда

преди 6 години

Поредната "независима жена", писнало и е семейството и сега се развява някъде. Аман от такива! Ценностната система е на дъното и дълбае вече в него.