8

Дофтору

преди 6 години

Спорта е прекрасно занимание до момента в който стане професионален и се започне с издевателствата върху човешкото тяло с цел високи спортни резултати. Дано се пребори с този стрес момичето.

7

Анонимен

преди 6 години

Добре е.Като е пълничка на 20 години на 30 ще е откровено дебела на 50 в инвалидна количка със множество проблеми а на 65+ планина от сланина едвам можеща да диша защото тлъстините и притискат белите дробове.Имам доста живи примери пред очите си.Единственият проблем е защо все още на пазарът няма вещество което ефективно блокира апетитът без да носи името наркотик?

6

Гошу

преди 6 години

До 6И аз така мисля. Никъде не я видях в анорексична форма, идеално изглежда, а на снимки 12, 13 и 14 е направо красавица

5

Handel

преди 6 години

Пък и хапчетата не прощават.

4

Анонимен

преди 6 години

Ммм, Юлия е на 18 и този иска да й предлага брак?! Отврат. Жалко за момичето. Но спортът е изключително тежко изпитание за всеки организъм, а какво остава за психиката в пубертета. Дано да се оправи Юлия, да роди на "бизнесмена" няколко деца и да си тръгне с няколко милиарда. И след това да си бъде много дебела и много богата. И да не й пука за това кой какво мисли или казва за нея. Мога да се обзаложа, че в схемата основен проблем са били и амбициите на майката.

3

Шаран-БГ

преди 6 години

Спортът е чудесен, докато е удоволствие ! Във висшата си степен той е мъка, тегло, наказание, страдание !!! И не е за всеки !!! Завиждам на волята, упоритостта и желанието да се докажат на всички медалисти във всичките спортове. Най-често живота им е низ от лишения и упорит труд.Те и за това най-нависокото се изкачват обикновено трима в индивидуалните спортове.

2

Георгиев

преди 6 години

Случая малко прилича на случая с Цети Стоянова. Те вече си имат нов фаворит и анорексичката е излишна вече. Явно са я отказали като нашата Цвети Стоянова. Светът на спорта е суров и агресивен.

1

Анонимен

преди 6 години

Защо не е лекувал в Москва?