13

65

преди 6 години

А забравихте ли ирландското 20годишно месо,испанските краставици,гръцките домати със молци?30

12

след дъжд качулка

преди 6 години

проверете млякото за фипронил и амитраза ,не е излишно сигурно ще има изненади

11

Чудесно!

преди 6 години

След като през 2007 година изядохме пилешките бутчета от Дания, със супер високо съдържание на Дигоксин, сега ше ни налапат с вкусно Европилешко месо бъкано с Фипронил! Явно България е клоката на Европейския Съюз! И си е баш така, след като ЕС е въвел официално по-ниски изисквания за качеството на храните за България! И после... Аууу, България на първо по смъртност! ...г-да Евротолеранти...Позор!

10

Една

преди 6 години

Може да сме сигурни, че въпросните кокошки след като минат "под ножа" ще минат и през родната магазинна система и ще достигнат до трапезата на децата ни под формата я на биопиле, я на вкусна пилешка шунка! Не купувайте пиле и пилешки продукти и за нищо на света не хранете децата си с тях! По-добре една леща или един боб им сварете!

9

Селянка

преди 6 години

До Анонимен 6: Костите и месото на пилетата от магазина са черни, от останалата в тях и ферментирала кръв, просто защото не ги колят както трябва, а ги убиват с ток... като така реално няма как да им изтече кръвта, но пък е много евтино за производителите! Най-добрия, хуманен и незаменим начин за клане на кокошка е чрез моментално отрязване на главата, било с остър нож или брадва. Така смъртта е светкавична, а сърцето продължава да работи още минута - две и изпомпва през шията цялата кръв.

8

Анонимен

преди 6 години

Реално България е ная засегната, цялата отрова е докарана тука и голяиа част е изядена, това е че ги хванаха и то не нашите а от ЕС повдигнаха въпроса

7

йо

преди 6 години

Интересно защо заразата е само у нас , а не е засегнала другите страни - например Полша. Още един успешен опит да се унищожи всичко което работи в България. За да може съгласно подписаните на времето от Кунева споразумение да ни натрапват *** на Европа. Ако те - кокошките - произвеждат и снасят такова количество отровни яйца да се използват като биологично оръжие. ДА СЕ ПРОВЕРИ АКРЕДИТАЦИЯТА НА ЛАБОРАТОРИЯТА И КОМПЕТЕНТНОСТТА НА РАБОТЕЩИТЕ ТАМ СПЕЦИАЛИСТИ.

6

анонимен

преди 6 години

а проверени ли са останалите производители на яица извьн тези три партидипилешките бутчета са с много черни кости и месото около тях вече се отказахмеот всичко нямаме доверие на нищо

5

българин-юнак

преди 6 години

От къде да си купим от тези по-евтини кокошки?

4

Анонимен

преди 6 години

Унищожени са 18 000 животни - кокошката животно ли е? Защото аз си мислех, че е птица...

3

Анонимен

преди 6 години

Е кажете ми хората не са ли по зле от *** ?Първо ги тровим с фипронил, после ги колим.А ако някой ми отговор с "те са затова да се колят и да се ядат", не се различава от ортодоксалните християнски фанатици, за които бог бил създал някои животни да ги ядем, други да използваме, а за трети - нямало правило. Общо взето едно тълкуване в стил "бог е с нас, правилото е както не е удобно". Веганите са прави. Съвремените хора са безмилостни печалбарско ориентирани боkLuци.

2

попов

преди 6 години

А ДРУГИТЕ ЖИВОТНИ КОИТО СА ТРЕВОПАСНИ...

1

ууу

преди 6 години

А уж бяха "щастливи" ......