49

Анонимен

преди 6 години

До Щази На демокрациятя са нужни тези лъжи и измами . Иначе отива в небитието .

48

Богослов

преди 6 години

До ДемократТеокрацията/Божията власт/ ще победи демокрацията -властта на тълпата!Десетте божи заповеди са съвременната ни конституция!

47

ПРОСТАКЪТ БОЙКО

преди 6 години

До ЦОНЙОДа не се мисли за английската Тачър или Клара Цеткин, Роза люксембург?Мекерето на Америка по-и допада!

46

ЦОНЙО

преди 6 години

ТАЯ Е ЖИВО ДОКАЗАТЕЛСТВО , ЧЕ КОМУНИЗМА УВРЕЖДА НЕПОПРАВИМО МОЗЪКА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА

45

Анонимен

преди 6 години

Издигането на една нудистка и крахът на цяла Европа!

44

Щази

преди 6 години

Знам биографията на това нещо наизуст!Пълно разминаване със статията!Биографията и я има в нета на много места!Не разбирам защо са нужни тези измишльотини!?И на кого!?

43

Анонимен

преди 6 години

абсолютна перфекциониска в българия не ги обичаме такива въобще виж Мартин Шулц е друго нещо алкохолик без образование *** човек, в България веднага бихме го избрали пред Меркел само че никой не ни пита само германците гласуват, но пък ние си ги избираме нашите за тях ни питат.Е не мислят да ни вдигат доходите като в германия ,но това май не е проблем за никой.Не ни трябват такива като Меркел, да вдига там доходите на гермаците а нас да не ни закача.

42

Анонимен

преди 6 години

ГЕРМАНЦИТЕ СА ГЛУПАВИ ПО ПРИРОДА. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ И ХИТЛЕР Е ИЗБРАН НА ЗАКОННИ ИЗБОРИ.

41

Анонимен

преди 6 години

мълчете национални предатели платени ! кои сте вие , че да съдите Меркел? Кои?! *** , комунистически каскети , болшевишки *** ! На 24 Септември Меркел ще победи с МНОЗИНСТВО , очаквам всички работещи по линията Москве-Срещу-всички да спрете да пишете глупости. Вие с те никои за да съдите тази жена! На 24 Септември тя ще бъде преизбрана и ако имате малко морал (комунист такова нещо няма) сте длъжни да спрете да плюете. Нейните хора ще я преизберат с мнозинство, а вие сте никои!

40

GDR

преди 6 години

I padenieto na EVROPA

39

реконтраадмирал

преди 6 години

Баба Ангела ще става хилядолетна канцлерка. Хилядолетна като третия райх.

38

Анонимен

преди 6 години

Самият факт родителите и да бягат от Западна в Източна Германия, при положение, че хиляди хора по това време заплатиха с живота си бягайки в обратна посока, е достатъчен и няма какво да се коментира.

37

анонимен

преди 6 години

Меркел е не по-различна от фюрера! Докара мръсни, болни и оскотели хора в Европа, които палят, взривяват бомби, изнасилват и мачкат и убиват невинни мъже, жени и деца! И за тях се харчат пари на ЕС, предвидени за нас, гражданите на Европа! Не обожествявайте Ангела Меркел, тя извършва ГЕНОЦИД на Стария континент!

36

Ани

преди 6 години

Меркел е още един провален проект на КГБ.

35

Анонимен

преди 6 години

Евала на Меркел !!!Направи Европа по-силна за ужас на комплексираното джудже в Кремъл.

34

Башар Асад

преди 6 години

Германците докога ще търпят Яловата Престъпничка да им съсипва държавата?

33

Луциферкел

преди 6 години

Нищо човешко няма във физиономията и погледът и. Изглежда като облладана от Сатаната!

32

Демократ

преди 6 години

Руснаците гласуват за Путин под дулата на калашниците опряни в слепоочията, затова Путин прави 4 мандата подред, а немците гласуват свободно и демократични за госпожа Меркел, затова няма проблем да изкара и 20 години на власт, това е нормално при демокрацията в демократични държави една личност да е 20 години на власт щом народът така иска.

31

Анонимен

преди 6 години

Баба Меркел ще направи 16 години на власт! Това деморатично ли е?

30

Анонимен

преди 6 години

Меркел е велик политик. Умна, милосърдна и скромна, изправи на крака и даде крила на обиденена Германия. Затова руските агенти толкова я мразят и пишат абсолютни небивалици за нея.