14

Анонимен

преди 6 години

А Боцка Суджукова напълнила ли е вече гащите или още работи по въпроса ?

13

ченгеларио браун

преди 6 години

в България да останат само *** и ченгели, всички други да напуснат и да ги оставим да се самоизядат. Напаст!

12

Анонимен

преди 6 години

Нека взимат два пъти повече но да си реформират системата и да си вършат работата. В крайна сметка ние сме техни работодатели. Някой да ме светне защо нашите полицаи ходят гологлави? Не можеш да ги различиш от охранител на селскостопански двор.

11

morelini

преди 6 години

Да ви имам и коментарите....за оня където вдигал шум и полицаите го посъветвали писахте ..браво на полицията така се работи...тук чета че полицията за нищо не става...Оправете си мирогледа.Полицаите работят в рискова среда и е задължително да получават по високи заплати...ако това е вярно че получават 700лв...е подигравка.А после ...който не става..вън от системата...При малка заплата има и корупция нали.При тях поне има възможност...

10

Анонимен

преди 6 години

Когато тези в парламата ги е страх от нас, тогава тия мазни шапкари винаги намазват.

9

Анонимен

преди 6 години

Цитат: Ципов изчисли, че 15-те процента увеличение ще са средно по около 100 лв. над сегашната полицейска заплата.Това означава, че сега заплатите на полицаите са 667 лева, което едва ли е вярно. На пръв прочит бих подкрепил всеки, който получава такава малка заплата, но в случая май е по-добре МВР изобщо да се премахне, тъй като нищо полезно за хората не виждам да прави. Единственото, което прави е да охранява властимащите, а в България отдавна се знае, че мафията си има държава.

8

9689

преди 6 години

Мутрата пак клекна.Пъзльо и половина.

7

Ха ха

преди 6 години

Как може най-силната силова система в България не може да се справи с 240идиота.? Това значи само едно страх и предателство, а щом не може да ги уплаши те тия *** да ви увеличат заплатите, значи за нищо не ставате!

6

Анонимен

преди 6 години

Сега ще бръкнат в на всички джобовете за да вдигнат заплатите на полицаите, които не стават за нищо.

5

СОЦА

преди 6 години

Полицаите са нагли - искат всички да получаваме еднакви заплати , както беше при Социализма . Искат Децата им да учат в Чужбина . Да ама не .Те са пионки в Мелницата наречена Капитализъм . Ако искат пари да станат Депутати или Министри , или да продават Дрога .Това е Момчета - 99% в България сме гайди като вас - както ви надуят така ще свирите .

4

Анонимен

преди 6 години

Нали я знаете песента? "Ушев ***.....т, на на на на на...."

3

Анонимен

преди 6 години

Значи тиквите ни готвят още някой сатър че да изкарваме още пари за *** дето пребиват хора!

2

Анонимен

преди 6 години

За нищо неправене и това им е много.

1

сс

преди 6 години

граничари в цялата страна..., 40-70лв за постигнати резултати т.е. началниците и гнидите където не са излизали от канцелария ще взема а тез дето на на улицата ...