14

Wlvrn

преди 6 години

Да бе да, нащи бай гановци много са внимателни за туй имаме за една година 449 жертви в българските пътища, тираджйите ако ги няма магазините и складовете ще са празни няма кво да ядете и да обличате благодарение на тях те зареждат цяла европа и българия ........

13

Анонимен

преди 6 години

няма наказания за турските тираджии, за това карат така из Бългаия!

12

До НЕбългарин

преди 6 години

Запенило си д3урлата.......

11

Тъпак

преди 6 години

На тия турски тираджии Боко да им направи една магистрала през България само за тях и да забранят на други автомобили и каквото и да е да минава по нея. Не знам кой ги учи да шофират, но вече аман от тях! Сигурно и комарите по пътя изпотрепаха. Човек може да си помисли, че нарочно правят така в България.

10

Анонимен

преди 6 години

Като не си Българин не споделяй мнението си по нашите новини.вие сте гости (неканени)в тази страна и ще направите хубаво като си ходите във вашите страни и там да коментирате вашите си проблеми.

9

НЕбългарин

преди 6 години

Българските шофЕри са най-добрите шофЕри. В България катастрофите са най-малко на глава от населението в целия свят. Даже тази година все още нямаше катастрофи с изключение на няколко одрасквания на брони по паркингите на моловете. *** е просто велик цял свят им се възхищава за така добре устроената им държава. Целият свят се мъчи да ги вземе за пример и те да си устроят държавите по ганьовския пример, но уви опитите са безуспешни. Никой не може като ***

8

Анонимен

преди 6 години

Щеше да е новина ако не беше турски

7

Анонимен

преди 6 години

Какво обезопасяване, какви пет лева.... Стои автобуса и изчаква насрещно движещото се ППС, но то взима та се удря в автобуса. Това какво обезопасяване ще го предотврати? А най-мразя като започнат едни ограничения на километри от мястото, за което трябва да важат и всички шофьори отдавна са се отказали да ги спазват, виждайки че няма причина за ограниченията. Сложи знак след еди какво си разстояние има стеснение,но не трябва да се слагат безмислени ограничения,които водят до обезценяване на знаци

6

Анонимен

преди 6 години

Абе защо великият КАТ никога не спира за превишена скорост и не проверява за алкохол тировете!По пътя от Русе насам карат като бесни със 120 през населените места където е ограничение 50!И не само турските а абсолютно всички карат така!Като се добавят и румънските леки коли направо е ужас!

5

шофьор

преди 6 години

Това е пример за неадекватно обезопасяване. Добре, че няма загинали. Заради такива инциденти, поради немърливостта на пътна агенция, се увеличава гражданската отговорност, защото тези материални и нематериални щети ги плащаме всички ние.

4

данъкоплатец

преди 6 години

Жалко е, че нашите пътни служби не работят. Добре, взели са решение да се премисти камиона на сутринта, ами обозначи мястото, постави светлинна сигнализация. Това никъде на запад го няма, там намаляваш 1 километър преди инцидента. Тук връзват една червена лента и заминават.

3

Анонимен

преди 6 години

Хубава работа ама

2

Анонимен

преди 6 години

"Обърнат турски камион - няма изненада. Знае се, че чужденците са най-опасните шофьори в България. Българските шофьори сме много по-внимателни."За това ли има пострадали често на пешеходни пътеки?

1

Анонимен

преди 6 години

Обърнат турски камион - няма изненада. Знае се, че чужденците са най-опасните шофьори в България. Българските шофьори сме много по-внимателни.