33

11

преди 6 години

Тоя отпечатАк няма ли да го оправите, че дразни?

32

Анонимен

преди 6 години

До авторката Анна Дантева:След дълги години невнимаване в часовете по български език - отпечатАците са върху грамотността.

31

Анонимен

преди 6 години

И разбирасе аргументът на такава кампания винаги е картинка направена на Фотошоп.

30

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТака ли оценяваш хората?пияна жена с цигара-ужас.А пиян мъж с цигара при това п'ростак е супер а?А ако имат шкембета са отврат.....Боже колко простотия има по тоя свят.Абе ти чувал ли си че много хора са дебели не от преяждане, а поради всевъзможни болести и алергии ако щеш.

29

Анонимен

преди 6 години

Пуша от 18 годишен. Сега съм на 54. Косата ми е прошарена, но си е на мястото. Имам извадени 5 зъба. Около очите имам малко бръчки, по челото почти нямам. Нямам: шкембе, високо кръвно, мек ..., вени по краката, висока кръвна захар, висок холестерол, проблеми с костите. Спортувам чат пат, без екстремни натоварвания. Пуша по кутия на ден. Нося очила за четене. Имам набори, непушачи, с вид на 70 годишни! Та какво викате за гена????

28

а

преди 6 години

Кой ще се върже, когато сериозен уж материал е придружен със снимка, очевадно обработена на фотошоп. Както каза коментаторът от по-долу - колие, обеци - същите. Лицето е застинало в същата позиция, само малко бръчки са нарисувани на фотошоп. Еле па някой да ви ходи на линка, дето ще има още фотошопени снимки...

27

Анонимен

преди 6 години

бaси и гердана и обиците са и същите, даже и след 40 години

26

Анонимен

преди 6 години

А ако не беше пушила тая на снимката щеше да си остане на триисе, така ли? Аве вие у ред ли сте? Баба ми не пушеше, но пак остаря. Значи с цигари се старее, ама без цигари не се старее? лелелеееееее..... Тичайте за нобела

25

Анонимен

преди 6 години

Жените които пушат, винаги се сгърчват и стават като стафиди. Това за гена са глупости на търкалета, от гена ти зависи как изглеждаш, но не и здравословното състояние при явна злоупотреба с отрова, все едно да взимаш по малко стрихнин всеки ден и кожата на лицето и косата ти да си останат хубави, нема такъв филм.

24

Анонимен

преди 6 години

Пуша от 45 г., на 57 г., съм, без пластики и грим. Изглеждам мноого по-добре и по-млада от връстничките ми, дори и тези с 1-2 пластики. Същото важи и за здравето. Всичко е ген. Майка и татко си отидоха на 90 и 94 г., с коса, зъби/не всички/ и без склероза като цял живот здраво са работели. Татко пушеше, майка не.....ген.

23

Анонимен

преди 6 години

Жена да пуше и да пие е отврат. Пияна жена с цигара е най грозната картинка която може да се види. Другото е мъж със шкембе.

22

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости . Всичко е ген по развитието на тялото. Всичко е закодирано там страничните неща само усилват или не нещата. Има пушачи с блестящи коси , кожа и зъби и обратното. Ако ти е закодирано да си готин, няма да станеш друг. Вижте едно куче яде 1кг месо и седи 50сМ високо , а една крава пасе трева и става 1 тон ? Всичко е написано .

21

Mopcku_

преди 6 години

Баххх мааа му. За 20 години и синджира не си е сменила кууучката :) Майтап де. Очевидно снимката горе е правена на фотошоп. А обективно погледнато и да не пушиш след 20 години ще се сбръчкаш, ще имаш торбички под очите (в нашта скапанна държава се рабти много и за малко) и зъбите ти няма да са само жълти, а може и да ги няма защото няма пари за зъболечение.

20

Един

преди 6 години

Хахахаха, по-голяма смешка не бях чел. Ама след колко години - след 10-15?:)) Значи ако вземем една жена на 25 и я снимаме, и после снимаме същата жена на 40, от цигарите кожата няма да и е същата, ще има торбички под очите, и зъбите ще са пожълтели?:)))

19

Анонимен

преди 6 години

Отврат ми е младо момиче да ми замирише на цигари. Веднага и го подавам отзад. За да не ми лъха на гадно дъха и.

18

Анонимен

преди 6 години

Повече поражения върху лицето, че и върху други части на на тялото, нанася ежедневното лапане на кюфтета, пържоли и наливане с алкохол

17

отпечатАк

преди 6 години

ОтпечатАците на неграмотността са навсякъде!

16

Анонимен

преди 6 години

А писането на нелепи статии вследстиве от какво е? Нещо по-силно от никотин ли приемате, защото тези наркотици водят до поведенчески и ментални увреждания, които не могат да се крият по никакъв начин и са много по-неприятни от някакви си бръчки.Спрях цигарите след близо 20 години пушене и трябва да ви кажа, че не е никак трудно да бъде направено. Просто трябва ДА ИСКАШ да спреш, както всяко нещо и това се постига с ОСЪЗНАТО желание.НЕ СЪДИТЕ, за да не бъдете съдени. Няма идеални хора.

15

Хахаха

преди 6 години

Коментар номер 6 е върха :) :) :) точно така е наборе

14

...

преди 6 години

Абе проблема с пушенето си е много наболял! Да кажа честно пушачите в малка степен си приличат на наркоманите! Ако няма цигарки някаква време и има абстиненция! Сега това, че дима пречи и че замърсяват повече си е другата страна на нещата! Най-добре според мен са решили проблема с пушенето в Германия! Макар, че и там може да се добавят някой неща! Инак статията си е много смешна!