70

123

преди 6 години

Путин?

69

Георги Жеков

преди 6 години

Неуважаеми роби на комунизма готови във всеки момент по всякакъв начин да поемете поредната доза комунизъм, знаете ли кой е Дико Фучеджиев? Едва ли. Тоя болшевишки престъпник беше един от най-близкине *** бандити на масовия убиец, българомразеца комунягата Тодор Замфиркьов Живков. Отрочето на националния предател Дико е съществото Милена, която като кадър на престъпния си баща каква истина ще ви изнесе? Комунистическата и кои ще кани? Подобни на семейството й болшевишки престъпници.

68

бг

преди 6 години

Цар Борис обяви символична война на Англия и Америка с надеждата да предизвика техен десант ,за да избегне съветска опукация.ой обаче силно надцени тяхната интелигентност и вместо десант над България се посипаха бомби.Джугашвили -гангстерът разбра дипломацията на царя и го отрови ,най вероятно чрез адютантът му -дядото на Асен Агов .Руският почерк се познава по това че заличиха гроба му така както заличиха гроба на Стамболов , патриарх Евтимий и пр. светли българи.

67

_Революционер_

преди 6 години

Аз съм роден през 90-те години, дядо ми беше 29-ти набор, имал е пет братя и две сестри, както ви е известно тогава е било още царска България, той ми разправяше, че тогава е била адска експлоатация (като е израствал през царска България), мразеше чорбаджиите. Вече след 9-ти 44-та, като е бил юноша са дошли добрите години за семейството, потръгнало селското стопанство. Вече като се оженил за баба ми на 20-тина години са направили къща, роди ли им се три деца, и всичко си е било наред.

66

444

преди 6 години

До Анонимен 2Разпространявали са я комунистите!И то много старателно!След 9-ти тая измишльотина продължава с пълен ход!

65

Анонимен

преди 6 години

попитали радио Ереван : партизаните срещу кого се биха ? радиото отвърнало : срещу фа шистите ...

64

CrossFire

преди 6 години

До 66 АнонименТоя "мелезак" е последния добър управник в тая държава и единствената причина България да не е купчина руини през 20-ти век.

63

Анонимен

преди 6 години

Боли ме фара,кой го е отровил или утрепал тоя мелезак-баща германец,майка италианка,баба французойка,дядо австриец!

62

Анонимен

преди 6 години

До РЕВНОСТ-СЪПЕРНИКПропуснал си разпването на Христа, изригването на Везувий, затрило Херкулан и Помпей, избиването на динозаврите и тъй нататък.

61

неудобен държавник

преди 6 години

Щеше да забави хода на войната и го ликвидираха братушките!

60

опасни съперници

преди 6 години

До РЕВНОСТ-СЪПЕРНИКАми Стефан Стамболов с чии пари го убиха? Ами офицерските бунтове и септемврийския преврат? Ами Бенковски кой го прати да разбунтува народа?

59

Анонимен

преди 6 години

Много Неистини има в История на България за които никага няма да узнаем

58

До просто човек

преди 6 години

Хитлер също е бил законно избран.

57

Petrov

преди 6 години

Според нова изследвания от независими учени, бивши научни сътрудници от Института по история на БКП, финансирани от Америка за България, цар Борис Трети е отровен по заповед на Путин от генерал Решетников. Това заяви премиера Борисов но настоя за сътрудничество с Русия.

56

РЕВНОСТ-СЪПЕРНИК

преди 6 години

КАКЪВ ЦАР ДА СИ ИМАМЕ КАТО ПОГОЛОВНО ГИ УБИВАТ БРАТУШКИТЕ????????НЯМАЛИ СМЕ И НИКОГА НЯМА ДА ИМАМЕ ЗАРАДИ БРАТУШКИТЕ!!!!!ТЕ ОТРОВИХА ЦАРЯ И ГЕОРГИ ДИМИТРОВ, ТЕ ВЗРИВИХА ЦЪРКВАТА СВ.НЕДЕЛЯТЕ УБИХА ГЕОРГИ МАРКОВ, ТЕ ОБЕСИХА ЛЕВСКИ И НИ ПРЕДАВАХА НА ТУРЦИТЕ

55

Анонимен

преди 6 години

Много по-интересен е въпроса - защо великите сили хвърлиха България в зъбите на Сталин.Отговорите на всички тези въпроси - том 4-ти от "Български Хроники" на Стефан Цанев. Историята такава каквато е била, а не комунистическите измислици.

54

До 54..

преди 6 години

Какви заблуди бе, все едно в останалата част на Европа не е имало войни и депресия??? На фона на останалите страни по онова време сме били първенци...

53

Анонимен

преди 6 години

Да напишем по-увлекателна статия, пък може да направят филм за изчезналата каменарка, или да се отпуснат пари за възстановяване на популацията. Пък не и задължително да е отровна змията, ако се отпуснат пари, защо не? Един рицин издигна съветската хроматоматография до незнайни измерения.

52

ТИР

преди 6 години

В България се строят магистрали, а в Русия като по татово време 12 км след табелата за края на града. Тара, а хем им излиза по-евтино, хем се гордеят с успехи.Факт е че във всички по-големи градове на Русия има по една главна улица като за пред хора, а останалото е както е било у нас през Х век.

51

Анонимен

преди 6 години

До 46... Абе, я погледни кой какво прозвежда по света като самолети по това време. Първо, не е само ДАР-4, а е цялата серия от ДАР-1 до ДАР-11 отделно ЛАЗовете. Второ става дума за организирано държавно производство. Т.е. нещо което ще се развива и ще порасте, както всички други започнали точно по същият начин, а не да "прерастне" в завод за велосипеди под вещото ръководство на овчата ви партия.Поне се засрами замълчи, когато фактите говорят.