6

Анонимен

преди 6 години

Фейсбук е блато,което промива мозъци,предоставя и разпространява невярна информация по много направления,което смятам че става дирижирано,напълно умишлено. Фейсбук напоследък изискват предоставяне на лични документи,за да удостовери потребителят,че носи името,с което е записан във ФБ.Кой и колко хора ще плюят върху човешките си права и ще им предоставят това?Вярно,ще има и такива,с много промити или напълно липсващи мозъци,но ако политиката продължава да е такава- няма да съществува дълго.

5

Анонимен

преди 6 години

И постоянно в устата им е колко са неоправдани. Защото те са единствените, които са страдали през годините, нали? Всички филми и предавания втълпяват едно и също до затъпяване. Не съм расист, но не мога да понасям специалното отношение и мили очички които им правят всички лидери по света.

4

Анонимен

преди 6 години

То затова има един лаф който гласи когато настъпиш един евреин останалите в купом изкрещяват антисемитизъм.

3

дири

преди 6 години

Ако рекламите не бяха насочени срещу евреи нямаше да бъде провал... щеше да го нарекат "канал за правене на пари". Тоест проблема е че е конкретно срещу евреите, каквато е и тази мома, каквито са и всички роднини по важните постове на FB

2

Анонимен

преди 6 години

Поредното доказателство, че евреите и тъмно кожите са най-големите расисти в света.

1

Анонимен

преди 6 години

Едва ли са се провалили. Подозирам, че ЦРУ добре плаща за необходимата им информация.