61

Кънчо Инженера

преди 6 години

Юрданка много краде. Какво Краде ли?! Амортизациите по активите на общината. Юрданка ще се моли да лежи в български затвор. И ако не се фалшифицираха изборите в България, тя нямаше да е трудоустроена като кмет на град София.

60

павьор

преди 6 години

Отишли хората, които правели калдаръми в Османската империя при султана с молба за работа, а той ги попитал как ги правят? да издържат 1000 години! - казал най-смелият. Погладил си брадата султанът, па ги посъветвал: Не се прави така! Като направите последния калдаръм, трябва да сте готови да отивате да правите отново първия! И така цял живот ще имата работа!Данчето я знае тази притча и така всичко у нас е по султанския съвет!

59

КК

преди 6 години

Първо по ремонтирания участък няма паваж ,а само асфалт!Паважа ще бъде до Раковска и тепърва ще бъде ремонтиран!

58

Анонимен

преди 6 години

до спец-не,тя първо искаше асфалт,после искаше павета,сега пак иска асфалт,не стига че всяка година поне една трета от обещаното НЕ СЕ изпълнява ами и това което се направи в 80% от направата е майка плаче

57

спец

преди 6 години

До ПотърпрвшИзвинете, но тя искаше с асфалт. Министерство не халтурата се изс**ра по въпроса. Да бъдело "кутурно и фтентично" начи.

56

Анонимен

преди 6 години

До Trace 54Ако беше с малко поне ум в главата щеше да знаеш че Тиквата като си вземе "комисионката" и за строежа остават едни 50% от парите.Е за кое по-напред???Която и фирма да строи все ще е ТАКА.Ти с 10 хил евро Мерцедес S класа можеш ;ли да произведеш???????

55

Анонимен

преди 6 години

Премиер-селяндурКметица-провинциалисткаМинистрите и те от провинцията90% от живеещите в София са провинциалистиЕ какво има за чудене тогава???

54

***

преди 6 години

Ами май затова фандъчката наложи да се асфалтира, вместо да се павира. Защото е видяла как се "усвояват" едни пари и паветата са така наредени, че да не ги и гледа човек, камо ли да мине по тях - пеш или с автомобил! И затова - асфалт! А както знаем, асфалтът има навик да "цъфти" през зимата (справка- Лили павлова;). И след това - ново "усвояване"...

53

Trace

преди 6 години

Значи, Цариградско шосе се напука - Трейс, "ремонтираните" трамвайни линии по бул. България, които се натрошиха година след ремонта - Трейс, пропадането на бул. Малинов - Трейс, нагънати участъци по автомагистрали "Тракия" и "Хемус" - Трейс, плаващи плочки по бул. "Витоша" и т.н. По дяволите, избирайте други фирми, тези са НЕКАДЪРНИ И КРАДЛИВИ! Какъв *** трябва да си, за да не виждаш, че ремнотите им са изключително некачествени. Черен списък и Трейс да е първи в него!

52

Анонимен

преди 6 години

Пак ни ограбиха!

51

Анонимен

преди 6 години

Тези от спаси софия май бяха същите, които уж докараха автентичен стар павиор? Май и той не се е справил с тази задача. А защо министерството не даде да се сложи асфалт е един хубав въпрос. Тия трейс между другото не ги ли даваха едно време по нова телевизия в предаването на Диков, дето били най-добрите с най-модерни технологии и нз си какво?Ако тези са ни най-добрите фирми, кой очакваме да свърши работата?Най-добре Спаси София да си купи 2 багера и да строи "качествено" и "градивно" РосИене!

50

Анонимен

преди 6 години

Гербава работа ... като всичката им друга. Дано Славчо да "измете ***".

49

От личен опит

преди 6 години

А някой пробвал ли се е да пресече кръстовището на Дондуков и Раковска с детска количка? Като се пробва, нека да напише нещо по повод на паветата и онзи, който реши да павира вместо да асфалтира. Да, в много европейски столици има павирани площи, но това са пешеходни улици и площади, а не възлови булеварди с огромен трафик.

48

Фактите

преди 6 години

Поредната кражба на гърба на безкрайно търпеливия данъкоплатец. Има ли учудени?

47

Потърпрвш

преди 6 години

Едва ли има изненадани от тази "новина". Както многократно се писа и по форуми и в писма до кухата самоковска лейка изживяваща се като столичен кмет, че не може натоварен столичен булевард да се прави с настилка от времената на Римската империя и то по много причини: трудна за поддръжка, в пъти по-шумна от асфалта, в пъти по-запрашаваща, майстори-павьори в България няма от десетилетия и т.н. ... ама като търпим хем ***, хем алчни, хем некомпетентни - така ще е.

46

Анонимен

преди 6 години

До 44А баба ми, на която й се закача бастуна между паветата и я е страх да излиза, защото се хлъзга по тях и не иска да си счупи нещо- какво да си купи?

45

Анонимен

преди 6 години

До 45Запазената фраза на всеки засивстлив селчо.

44

АНОНИМЕН

преди 6 години

Село София !

43

Анонимен

преди 6 години

истински хубавите паривета могат да изкарат и сто години и по тях да минават и танкове. Колко павета са се размествали на Дондуков ДОСЕГА? това че някои карат трошки е друг въпрос - купувайте джипки и няма да имает проблеми с паветата. А иначе - съвсем некачествено се строи защото много се краде.

42

До 42

преди 6 години

Прав си, не им е чиста работата. По-добре да ги няма и спокойно всеки да си крадат и да омазват всеки ремонт.