19

Анонимен

преди 6 години

До до славянинСъздадоха хаус в Украйна. Толкова си могат. Куче, беззъбо старо и безмъдо куче това е вече сащ КУЧЕ КУЧЕ

18

до славянин

преди 6 години

Меки китки,ама превзеха Украйна и я освободиха от мъжагата Путин.Завзеха две трети от Сирия и я сринаха с земята,като оставиха на ислямския диктатор Асад две градчета.СК и Иран са наред.Нали видя с Кадафи,Садам и разни други мъжаги кво се случи.А накрая ще дойде ред и на Империята на злото.Ше има пак разпад.

17

славянин

преди 6 години

Когато меки китки и сексуални *** говорят за твърдост се получава перфектната комедия!

16

славянин

преди 6 години

Цял свят знае колко меки китки сте вие атлантичетата!

15

Анонимен

преди 6 години

TAZI SAMO TVARDIA SI ME4TAE.

14

опа

преди 6 години

Луди са англичаните спор няма.Мей най накрая каза кой е отговорен за тероризма в Европа и БИ.Ако някой не е разбрал става въпрос за Русия.Империята нз злото трябва да бъде спряна.

13

Анонимен

преди 6 години

"Твърди с тероризма" ?!?!?А кой даде политическо убежище и още укрива идеолога на чеченския екстремизъм Ахмед Закаев???Аман от лицемерие!!!!

12

Боби

преди 6 години

Терезче ти скъпа имаш на склад 300 ядрени бомби. А също така имаш постоянно членство в СС на ООН. Що не се откажете от бомбите и правото си на ВЕТО А?

11

баба п

преди 6 години

Англия е гнездо на терористи и трябва да бъде унищожена.

10

Пешо

преди 6 години

То и аз съм твърд, но не за таз бабетка.

9

А бе

преди 6 години

Навъдили са се едни зли и нагли бабетки,дето смятат,че управляват Света!Голяма напаст!Добре че Хилърито отпадна,иначе щяха да са пълен комплект....

8

Анонимен

преди 6 години

Има една снимка,вързани индийски патриоти за оръдията на английските колониалисти. В очакване на смъртта.Имаше едно английско фенче което с паве спука главата на българин.Беше освободено от нашите?!Та какво казваш Тереза...

7

Анонимен

преди 6 години

Реч срещу Русия,като верни кучета на САЩ.А терористите като гледам фактите, вършеят на острова.Да не забравяме колониалното минало на тези *** което се характеризира с ограбване и смърт. Айде скрийте се лицемерни лъжци.

6

Виготура

преди 6 години

Все по-твърди с тероризма и все повече терористични актове. Не усещате ли, че има нещо сбъркано в цялата схема?

5

Щирлиц

преди 6 години

Тачър и Кондолиза в едно тяло.Ужас,отвратително!

4

Анонимен

преди 6 години

Ингилизите първо да погледнат себе си, че държавата им е гнездо на ислямски терористи па тогава да гледат другите.

3

Дидо

преди 6 години

Светът се нуждае от тотална ОЧИСТКА от такива като теб, баба Меркел и въобще от всички на ръководни позиций в ЕВРОГЕЙСКАТА\ИЯ политика (ЦИРК)

2

bolbov

преди 6 години

Не спазва правилата,кои правила госпожо?Създадените от англоезичната грабителска каста,която трети век безскрупулно ограбва всички народи.Изтребва заробваш тормози както намери за добре и ако някой народ на дигне глава бой с всички институции по главата.

1

Анонимен

преди 6 години

Само допреди няколко години всички гледахме като в захлас и слушахме глупостите на тия с преклонение. Но откакто видяхме колко са елементарни, комплексирани, маниакално горделиви и като че ли откъснати от обикновенния човешки живот и неговите истински и съществени нужди.........дотолкова ми паднаха в очите, че гледам на тая "западна цивилизация" само като.....ЗАПАДНАЛА! Жалка и безпомощна да реши КАКЪВТО И ДА БИЛО ЧОВЕШКИ ПРОБЛЕМ! Но най-страшното е, че само създава НОВИ!